Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 11 hónapos a gyereká...

Kislányom 11 hónapos a gyerekágyat teljesen szétrágja, de olyan szinten, hogy már néha a fát eszi. Mit tegyek? Mit csináljak az ággyal?

Figyelt kérdés
Ma tettem rá gyógyszertárban kapható tapaszt, fehér színűt, de most látom, hogy már azt is elkezdte rágni.
2011. jan. 17. 22:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
:) Ez aranyos. De melyik részét rágja?
2011. jan. 17. 22:55
 2/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
ja a felső lécet rágja, arra megoldás lehet egy műanyag védősín. Brendonban láttam egyszer, kifejezetten kiságyra való.
2011. jan. 17. 23:05
 3/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
nem ja, hanem ha. így szerettem volna kezdeni a mondatot :)
2011. jan. 17. 23:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Ikeában is lehet kapni ilyen áttetsző védőt, amit a teljes gyerekágy hosszában rá lehet rakni az oldalsó szélére. És olyan erősen ott marad, hogy biztosan nem tudja leszedni.
2011. jan. 18. 07:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az Ikeás választ, tehát akkor azt rá tudom tenni a felső fa részre? Mert nem a rácsokat rágja hanem ami felül van. Tudja valaki esetleg mi a konkrét neve?
2011. jan. 18. 08:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, azt rá tudod pattintani, direkt arra való. Kerestem neked az ikea honlapján, de sajnos nincs már fent, így a pontos nevét sem tudom neked megmondani. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet kapni. Szerintem hívd fel az ikeát, és kérdezz rá. Biztosan meg tudják mondani telefonon, hogy melyik áruházban lehet kapni.
2011. jan. 18. 08:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is rágta a fiam párszor de ahogy elkezdte csinálni kivettem onnan.

Bocsánat az offért, csak érdeklődésképpen, ébredés után elalvás előtt egy átlag 11 hónapos mennyit tölt a kiságyban?

2011. jan. 18. 08:37
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm már megtaláltam az ikea oldalán, ha mást is esetleg érdekel azért beírom ide : Rágóka rácsoságyhoz.

Az előző kommentelőnek: kb fél órát szokott lenni az ágyban, de sokszor van, hogy nem is hallom, hogy felkelt csak mikor bemegyek akkor látom, hogy az ágy szét van rágva.

2011. jan. 18. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, ez a rágóka az. :) Eszembe nem jutott, hogy ilyen néven keressem. :) De a lényeg, hogy megvan. :)
2011. jan. 18. 09:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem se nagyon, de végig böngésztem az összes gyerekszoba dolgot, köszönöm a segítségedet, remélem hasznos is lesz :)
2011. jan. 18. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!