Létezhet, hogy 2 éves kislányom most lett asztmás? Az nem derült volna ki korábban?
Szia! Értem.
Voltunk orvosnál, és azért merült fel bennem a kérdés, mert asztmás tünetekre való gyógyszereket kaptunk. Az orvos ezt nem mondta, csak a betegtájékoztatókból derült ez ki számomra.
Ez jó! Nekünk a sárgaságra írt fel anno gyógyszert a gyerekorvos. Itthon néztem a tájékoztatót... Kiknek való a gyógyszer? Epilepsziásoknak.
Na, frankó! Már dobtam is a kukába.
Ne add neki a gyógyszert addig, amíg nem tuti, hogy asztmás!!!
A város legjobb pulmonológusánál voltunk, a gyermekkkórház főosztályvezető főorvosánál. Nála nem ismerek jobbat, vakon bízom benne, csak nem tudtam, hogy ez a gyógyszer szteroid amelyet felírt, és csak itthon olvastam el a betegtájékoztatót. Ez kifejezetten asztmásoknak való, biztosan ez kell most a kicsimnek, nem kérdőjelezem meg egy pillanatra sem, mára már jobban is lett. Csak én azt nem tudtam, hogy az asztma már születésétől fogva jelen van-e, vagy pedig egyszer csak derült égből villámcsapás itt terem, minden előzmény nélkül. EZért tettem fel a kérdést. Kicsit félreértettetek, az első válaszoló kivételével.
Pénteken megyünk ismét kontrollra.
Köszi a válaszokat!
Ja, így már oké. Kicsit tényleg félreértettük. Én pl. azt hittem, hogy a gyermekorvosnál voltatok.
Sorry...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!