Az ízesítetlen tea is árt a fogaknak?
Figyelt kérdés
A fogorvos azt mondta, van a Mecsek teának egy mézes változata, és azt nyugodtan adhatom a kisfiamnak. Picit szkeptikus vagyok... Nem igazán fejtette ki a témát, ezért kérdezem itt. Talán nem az a megszokott keserű íze van mint a többi cukrozatlan teának, és így esetleg ártalmatlan itóka lenne? Mondjuk a kérdésem az összes "natúr" teára vonatkozik :) nem csak erre a mézesre. Köszönöm!2011. jan. 17. 18:24
1/3 anonim válasza:
Én abban a hitben adom még ma is-másfél éves- A mECSEK bABYT,HOGY nem árt a fogának.Nem is adok inni mást,csak vizet.Kóstolt már bébiitalt és nem bébit is,de csak elvétve pl vendégségben.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom 21 hónapos és kb.1 éves korától adom neki teljesen natúran a Pickwick gyerekteáját.(rooibos és csipkebogyó)
Sztem ha nincs benne cukor nem árthat, a lányom rengeteget iszik meg belőle. Én inkább az elszíneződéstől félek, de eddig semmi jele hála istennek, talán ez is hajlam kérdése, mint annyi minden más.
A mézest amit írtál nem ismerem, de a miénknek nincs kesernyés íze.
Üdv.
3/3 anonim válasza:
Én natúr csipkebogyóteát adok a kisfiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!