A szódapor árt a fogaknak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 14:02
1/8 anonim válasza:
árt,ínysorvadáshoz vezethet,ha sokáig használod.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem használom, de anyám ellenzi a fogpasztát, mert valami hülyeséget olvasott az interneten.
2011. okt. 2. 14:05
3/8 anonim válasza:
árt igen,a zománcnak iszonyatosan!
Akkor anyád tegye tönkre a fogait,ha nem lehet rola lebeszélni,de te vegyél magadnak 1 tubus fogkrémet.
4/8 anonim válasza:
a fogkrémről csak annyit kell tudni,hogy TILOS lenyelni,mert fluorózist(fluormérgezést) kapsz.
5/8 anonim válasza:
Én ezt még azzal egészitem ki,hogy a fluoridos fogkrém annyit ér mint halottnak a csók.
Érdemesebb fluoridmenteset használni,és kiegésziteni elmex géllel,vagy fluoridos szájöblitővel.Ezek ezerszer hatékonyabban szivodnak fel.
6/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy roncsolja a fogzománcot.
A fluor mérgező hatásáról én is olvastam már, de hol lehet fluormentes fogkrémet kapni? És mi a márkaneve?
Mert én már kerestem, de bármelyiket emelem le a polcról, mindegyik tartalmaz fluort a ráírt infó szerint...
7/8 anonim válasza:
A parodontaxnak van fluoridmentes fogkréme. Én ezt az egyet ismerem márka szerint,de gyógynövényes boltban szinte az összes fluoridmentes. (az áruk húzós,de azok is nagyon jók főleg azoknak akiknek foginyproblémáik is vannak)
8/8 anonim válasza:
Nagyon sok fluoridmentes fogkrémet találhatsz, csak tudni kell, hogy hol. Az igaz viszont, hogy a Dentomin natur ásványi fogporon kívül az áruk inkább a 2000 Ft körül van. Több féle közül is választhatsz itt: [link] - garantáltan fluorid és károsanyag mentesek! De a DM-ben is van egy pumpás márka: Dentiste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!