Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A szódapor árt a fogaknak?

A szódapor árt a fogaknak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
árt,ínysorvadáshoz vezethet,ha sokáig használod.
2011. okt. 2. 14:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem használom, de anyám ellenzi a fogpasztát, mert valami hülyeséget olvasott az interneten.
2011. okt. 2. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:

árt igen,a zománcnak iszonyatosan!

Akkor anyád tegye tönkre a fogait,ha nem lehet rola lebeszélni,de te vegyél magadnak 1 tubus fogkrémet.

2011. okt. 2. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
a fogkrémről csak annyit kell tudni,hogy TILOS lenyelni,mert fluorózist(fluormérgezést) kapsz.
2011. okt. 2. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ezt még azzal egészitem ki,hogy a fluoridos fogkrém annyit ér mint halottnak a csók.

Érdemesebb fluoridmenteset használni,és kiegésziteni elmex géllel,vagy fluoridos szájöblitővel.Ezek ezerszer hatékonyabban szivodnak fel.

2011. okt. 2. 17:37
 6/8 anonim válasza:

Én is úgy tudom, hogy roncsolja a fogzománcot.

A fluor mérgező hatásáról én is olvastam már, de hol lehet fluormentes fogkrémet kapni? És mi a márkaneve?

Mert én már kerestem, de bármelyiket emelem le a polcról, mindegyik tartalmaz fluort a ráírt infó szerint...

2011. okt. 6. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A parodontaxnak van fluoridmentes fogkréme. Én ezt az egyet ismerem márka szerint,de gyógynövényes boltban szinte az összes fluoridmentes. (az áruk húzós,de azok is nagyon jók főleg azoknak akiknek foginyproblémáik is vannak)
2011. okt. 6. 20:51
 8/8 anonim válasza:
100%
Nagyon sok fluoridmentes fogkrémet találhatsz, csak tudni kell, hogy hol. Az igaz viszont, hogy a Dentomin natur ásványi fogporon kívül az áruk inkább a 2000 Ft körül van. Több féle közül is választhatsz itt: [link] - garantáltan fluorid és károsanyag mentesek! De a DM-ben is van egy pumpás márka: Dentiste.
2011. okt. 7. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!