Hány hónapos korig kell az első fogaknak kibújniuk?
Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos. Még nincsen egy foga sem.Ínyén kicsit látszik, hogy duzzadt, nyűgös, nyálzik már hónapok óta.2011. jan. 31. 17:30
2/5 anonim válasza:
Általában legkésőbb 1 éves kor körül kibújnak (15 hónapos korig). A lányaimnak pl. 11,5 hónaposan bújt ki az első 2... 2 évesen meg már mind a 20 kint volt.
3/5 A kérdező kommentje:
huh, akkor kicsit talán megnyugodtam. Az ismeretségi körben már minden Kisgyerenek sok foga van.
Kezdtem aggódni:-(((
Kedves Utosló válaszóló. 11,5 hónaposan mennyire viselte meg a fogzás?
Mert attól is tartok, hogy nagyon megdzenvedi a Kisfiam.
2011. jan. 31. 17:42
4/5 anonim válasza:
Lànyom 13,5 hòs ès 4 napja bùjt ki az elsö fogacskàja, màra pedig a màsodik :)
5/5 anonim válasza:
2. vagyok. Észre se vette. Egyik gyerekemnek se volt a fogzás alatt semmi baja. Nem voltak nyűgösek, se hőemelkedés, se átsírt éjjelek. Szerencsések vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!