S. O. S. Véres széklet anyatejes babánál?
Tejallergia egyik tünete. Sok tejterméket fogyasztasz?
De lehet, hogy a K vitamint felejtetted el neki adni?
Vagy megpattant egy ér, miközben nyomta a kakit.
Ne aggódj, semmi baj nem lesz, ez előfordulhat.
Szia!
Ne aggódj nem lehet akkora baj! Bár én is így voltam mint te mindkét gyereknél. Mindaketőmnél előfordult véres kaki, rohantam is pelusostól kakistól az orvoshoz.
Te is vidd magaddal, mert akkor valószínű (ha lelkiismeretes az orvos, elküldi tenyésztésre)
A mi dokink (aki maszekul homeos doki)nem szokott csak ritkán antibiotikumot fölírni, de ilyenkor mindkét gyerekemnél fölírt, mert azt mondta baci okozhat ilyet, de ugye a tenyésztés hosszú idő.
Nem is volt utána ahogy szedte a gyógyszert.
Pluszba mi még járunk reflux miatt gasztroenterológushoz, akinek ezt elmondtam, hogy mi történt, és (általába ő mindig ellene mond a háziorvosnak :)) de most azt mondta hogy a klacid baby volt a legjobb amit adhatott, mert az esetek nagy részében ezt tényleg egy baktériumos fertőzés okozza.
Úghoyg ne aggüdj, nem tartom valószínűnek hogy bármi komoly lenne!!!!! Csak vidd el délután a pelust, hogy lássa az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!