Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Véres széklet anyatej...

S. O. S. Véres széklet anyatejes babánál?

Figyelt kérdés
Nagyon megilyedtem reggeli kakinál véres volt a pelusa, nem a popójáról jön habár az i elég piros de javult az utóbbi időben seducrem-mel kenem. A kiki szép sárga színű viszont véres volt kicsit. A baba jókedvű mosolyog játszik. Csak anyatejet eszik. Mi lehet kérlek segítsetek orvosunk csak 1től van addig eszem akefét...
2011. jan. 17. 09:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tejallergia egyik tünete. Sok tejterméket fogyasztasz?

De lehet, hogy a K vitamint felejtetted el neki adni?

Vagy megpattant egy ér, miközben nyomta a kakit.

Ne aggódj, semmi baj nem lesz, ez előfordulhat.

2011. jan. 17. 09:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából elég sok tejet ittam az utóbbi időben de eddig is mióta megszületett és csak most lett ilyen a kaki ugyh ez kizárva. A K-vitaminnal viszont valószínű csúsztunk egy két hetet. Pár napja kapta meg remélem rendeződik majd mosnom a dokinak. Köszönöm még egyszer!!
2011. jan. 17. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány hónapos a babád, de a tejallergia 2-3 hónapos kor körül szokott jelentkezni, mert addigra halmozódik fel annyi allergén, hogy tüneteket okozzon.
2011. jan. 17. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj nem lehet akkora baj! Bár én is így voltam mint te mindkét gyereknél. Mindaketőmnél előfordult véres kaki, rohantam is pelusostól kakistól az orvoshoz.

Te is vidd magaddal, mert akkor valószínű (ha lelkiismeretes az orvos, elküldi tenyésztésre)

A mi dokink (aki maszekul homeos doki)nem szokott csak ritkán antibiotikumot fölírni, de ilyenkor mindkét gyerekemnél fölírt, mert azt mondta baci okozhat ilyet, de ugye a tenyésztés hosszú idő.

Nem is volt utána ahogy szedte a gyógyszert.

Pluszba mi még járunk reflux miatt gasztroenterológushoz, akinek ezt elmondtam, hogy mi történt, és (általába ő mindig ellene mond a háziorvosnak :)) de most azt mondta hogy a klacid baby volt a legjobb amit adhatott, mert az esetek nagy részében ezt tényleg egy baktériumos fertőzés okozza.

Úghoyg ne aggüdj, nem tartom valószínűnek hogy bármi komoly lenne!!!!! Csak vidd el délután a pelust, hogy lássa az orvos!

2011. jan. 17. 10:12
 5/11 A kérdező kommentje:
múlt héten voltunk 4 hónaposak. Köszönöm a válaszokat má hívtam a védőnőt ő is azt javasolta hogy tegyem el a pelust. Délután beszélek a dokival is. Köszönöm szépen a gyors segítséget!
2011. jan. 17. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm babájánál is volt ilyen, a doki azt mondta neki, ez anyatejes babáknál előfordul. 2 hós volt akkor. azóta nem volt ilyen,semmi baja.
2011. jan. 17. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem csak szűk egy kicsit a végbélnyílása és jobban kirepedt.
2011. jan. 17. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki?
2011. jan. 17. 13:26
 9/11 A kérdező kommentje:
most értünk haza tejmentes diétára fogott, azt mondta mivel a pelust is megnézte hogy nem is annyira gáz ő azt hitte a elefon alapján hogy tiszta vér a kaki. Adjak neki plusz 1 k vitamint és a diéta mellett menjünk 8-10 nap múlva.
2011. jan. 17. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
azért figyeld rendesen a pelust, nekünk is véres volt a kaki, a doki elküldte tenyészteni a mintát és kiderült, hogy baktériumos fertőzése volt, ami vastagbélgyulladást okozott nála. Antibiotikumot kapott rá. Más tünete nálunk sem volt egyébként.
2011. jan. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!