Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos lesz a kisfiam,...

11 hónapos lesz a kisfiam, csak kuszik, nem mászik, lépeget butor mellett! De nem mászik! Ismerősök azzal ijesztegetnek hogy ez nagy probléma lesz később! Nagyon megijedtem! Bármit csinálok akkor se mászik! Mi lesz igy?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolsó - lehet semmi baja, de azért ez a torna nem árt nekik, sőt...sztem nem lehúzás még akkor sem ha valóban drága - neked priviben elküldöm a számot
2011. jan. 17. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én és a nővérem nem másztunk, egyikőnk sem részképesség hiányos... de lehet azért mert ez a 70-es 80-as években volt.
2011. jan. 20. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sem en sem az ocsem nem maszott,semmi bajunk nincs.

ez is amolyan felkapott uj dolog hogy tornara kell vinni a gyereket.

2011. jan. 20. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 9 hónapos. 6 hónapos kora óta kúszik, 8 hónaposan kezdett felállni valamibe kapaszkodva, néha kapaszkodva lépeget. Mászni nem mászik, néha tesz egy-két ütemet négykézláb, de mondjuk folyamatában egy métert nem. Ennek ellenére nem aggódom, tornára meg biztos nem fogom vinni.

Én magam pl diszlexiás és diszkalkuliás vagyok, igaz erre csak úgy 22 évesen, a főiskolán jöttem rá. Mászni pedig másztam édesanyám szerint! És ebbe a "betegségbe" sem kell belehalni, diplomám van, anyanyelvi szinten beszélek egy, konyhanyelven több idegen nyelvet, és több végzettségem van. És amúgy pénzzel, számokkal dolgoztam, mielőtt elmentem szülni.

2011. jan. 20. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én babámnál a kúszás maradt ki, rögtön mászni kezdett. Persze rögtön nekünk tapadtak a nagyokosok, hogy személyiségzavarai lesznek, meg bla-bla. Igaz, a torna nem árt, nagyon hasznos dolog, de nem tragédia, ha egy-egy fázis kimarad, kicsit túllihegik már az egész baba-, meg gyermekkort.
2011. jan. 20. 11:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Fiam se mászott,11 hónaposan kezdte el,négykézlábra sem állt.Én kértem szakember segítségét,mert állítólag a nagymozgások kimaradása tanulási nehézséget okozhat.Bár ahogy írtad a te babád szabályosan kúszik,az enyém nem váltott karral kúszott,hanem megfogta egyik kezével a másikat és úgy.A jobb és bal agyfélteke összehangolódásában fontos a váltott kar-láb mozgás.Én megmutatnám szakembernek,nehogy tényleg majd a suliban gond legyen,mert most hamar megtanítja szakember mászni,akkor meg nehezebb lesz kezelni a diszlexiát.bár én sem másztam és nem vagyok dislexiás,de jobb félni,mint megijedni.
2011. jan. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!