11 hónapos lesz a kisfiam, csak kuszik, nem mászik, lépeget butor mellett! De nem mászik! Ismerősök azzal ijesztegetnek hogy ez nagy probléma lesz később! Nagyon megijedtem! Bármit csinálok akkor se mászik! Mi lesz igy?
Sem en sem az ocsem nem maszott,semmi bajunk nincs.
ez is amolyan felkapott uj dolog hogy tornara kell vinni a gyereket.
Az én fiam 9 hónapos. 6 hónapos kora óta kúszik, 8 hónaposan kezdett felállni valamibe kapaszkodva, néha kapaszkodva lépeget. Mászni nem mászik, néha tesz egy-két ütemet négykézláb, de mondjuk folyamatában egy métert nem. Ennek ellenére nem aggódom, tornára meg biztos nem fogom vinni.
Én magam pl diszlexiás és diszkalkuliás vagyok, igaz erre csak úgy 22 évesen, a főiskolán jöttem rá. Mászni pedig másztam édesanyám szerint! És ebbe a "betegségbe" sem kell belehalni, diplomám van, anyanyelvi szinten beszélek egy, konyhanyelven több idegen nyelvet, és több végzettségem van. És amúgy pénzzel, számokkal dolgoztam, mielőtt elmentem szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!