Kislányom 6 honapos és már csak reggel és este eszik tápszert.4 hos korában kezdtünk hozzátáplálni azota sikerült kiváltani a tizorai ebéd uzsit. Anyosom szerint még tul korai ez igy. Mit gondoltok?
A napi fél liter tejalapú táplálék, amit nekem hangsúlyozott a védőnő ebben a korban, megvan, akkor szerintem nem gond.
Kislányom is tápszeres volt és 4 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást én is. Nem haladtunk ilyen könnyen, mint Ti, de nem is erőltettem.
Az viszont biztos, hogy a mi ételeink sokkal jobban ízlenek a babámnak, mint a tápszer. Amíg kapott a reggeli tápszer után falatokat (kenyér, vaj, felvágott, sajt, stb) addig egyre kevésbé kellett neki a tápszer. Ezt látva, már 2 hete nincsenek reggeli falatkák és szépen elfogy a 150 ml tápszer, amivel jól is érzi magát ebédig. (Még mielőtt bárki megszól a tízórai hiánya miatt 8 körül kel a lányom, utána reggeli, 10-től délig pedig alszik)
Szerintem figyelj a picidre és csináld úgy, ahogy mindkettőtöknek a legjobb. A többivel pedig ne is törődj!!!
Még mindig második vagyok, tudom hogy a bélrendszer meddig alalkulgat a babáknál, ezért is kell fokozatosan adni mst, nem pedig rántott hússal kezdeni :)
Egyébként csak azért szóltam mert hiába láttad a kérdést, ha egyszer a tejtermeléssel érveltél.....
Első ismét.
Elmondtam, mit gondolok, ezt kérdezted. Ha érveket is kértél volna, akkor gondolom, azt is odairtad volna a kérdésnél. Odafért volna. Akkor azt is irtam volna természetesen. A véleményemet maradéktalanul megkaptad.
Az, hogy miért kérdezted meg ezt, az egy igen jó kérdés, választ azóta se adtál (szerintem).
Láthatóan fontos része volt a kérdésnek, hogy anyósodnak mi a véleménye (3 soros kérdésedbe belefért), és láthatóan nem foglalkoztál a véleményével. Ezért tettem hozzá, hogy valószinűleg nem mi fogunk meggyőzni semmiről, tehát tulajdonképp tök mindegy, mi a véleményünk.
Hogy ettől miért lettem nagyon okos és miért ismerlek olyan jól, azt sajnos nem tudom, miért gondolod, de ez már a te dolgod, majd magadban lerendezed, ha lehiggadtál.
További szép napot neked!
Igen, a véleményekre voltál kiváncsi.
"Szerintem is korai." Ez volt a véleményem. Mi a problémád? Miért okosozol, "de-jól-ismersz"ezel le engem??? Mert arról is megirtam a véleményemet, amit még plussz infóként megirtál a kérdésedben? Akkor miért irtad bele a plussz infót? Fontosnak tartottad valamiért.
Ezek szerint előre szólsz, hogy anyósod véleményére nem hallgatsz, de azért kiváncsi vagy vadidegen emberek véleményére. MIÉRT? Ránk fogsz hallgatni? Szerintem NEM. És ezt a véleményemet most is tartom. No, ennyi.
Tényleg vicces vagy azért.
Abból szűrtem le, hogy
1. nem foglalkozol anyósod véleményével, mivel szerinte ez túl korai,
2. te pedig ennek ellenére már 2 hónapja csinálod a dolgot.
Ha ez nem azt jelenti, hogy nem foglalkozol anyósod véleményével, akkor tényleg én vagyok a hülye, elismerem. De hát sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!