Mitől lehet 8 hós babám ennyit álmos? Reggel ébredés után 1 órával újra aludt, majd 10 órai után szinte azzonnal újra aludt. Most ebéd után 1 órával újra alszik.
Nem alszik sokat, csak sűrűn és furcsálom. Lehet a fogzástól? Vagy valami mástól?
Ébredés után 2 órát fent szokott lenni. Délelőtt és délután is 1-szer alszik, néha 2-szer. De most majdnem egyfolytában álmosnak látom a szemeit.
Valamilyen front lehet.
1 éves a kisfiam, fél 12-kor már le kellett tennem aludni (8-kor kelt), és lassan már 2 és fél órája alszik. Szokott aludni mondjuk 2 órát egyben, de nem jellemző a több. És még csak meg sem moccan, tehát még fél órát minimum várhatok...
Vagy front, vagy valami betegség előszele (főleg az "álmos szemek").
Kívánom hogy csak az előbbi legyen!
nálunk is ugyanez van, 8,5 hónapos a fiam.
neki is naghyon álmosak a szemei, már egy hete adom neki a Cebiont, nehogy beteg legyen.
ő most kezdett el igazán kúszni, bejárja a lakást, szerintem jobban el is fárad, mint amikor csak forgott a szőnyegen pár héttel ezelőtt. én erre gondoltam, mert mostanában ő is képes 1,5-2 órát aludni, eddig meg jó, ha 40 percet aludt egyszerre. nálatok nem lehet ez? nem fárad ki jobban, mint eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!