Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet 8 hós babám...

Mitől lehet 8 hós babám ennyit álmos? Reggel ébredés után 1 órával újra aludt, majd 10 órai után szinte azzonnal újra aludt. Most ebéd után 1 órával újra alszik.

Figyelt kérdés

Nem alszik sokat, csak sűrűn és furcsálom. Lehet a fogzástól? Vagy valami mástól?

Ébredés után 2 órát fent szokott lenni. Délelőtt és délután is 1-szer alszik, néha 2-szer. De most majdnem egyfolytában álmosnak látom a szemeit.

2010. okt. 11. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Valamilyen front lehet.

1 éves a kisfiam, fél 12-kor már le kellett tennem aludni (8-kor kelt), és lassan már 2 és fél órája alszik. Szokott aludni mondjuk 2 órát egyben, de nem jellemző a több. És még csak meg sem moccan, tehát még fél órát minimum várhatok...

2010. okt. 11. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy front, vagy valami betegség előszele (főleg az "álmos szemek").

Kívánom hogy csak az előbbi legyen!

2010. okt. 11. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk is ugyanez van, 8,5 hónapos a fiam.

neki is naghyon álmosak a szemei, már egy hete adom neki a Cebiont, nehogy beteg legyen.

ő most kezdett el igazán kúszni, bejárja a lakást, szerintem jobban el is fárad, mint amikor csak forgott a szőnyegen pár héttel ezelőtt. én erre gondoltam, mert mostanában ő is képes 1,5-2 órát aludni, eddig meg jó, ha 40 percet aludt egyszerre. nálatok nem lehet ez? nem fárad ki jobban, mint eddig?

2010. okt. 11. 14:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyire fárad el, már pár hete áll, kúszik már több mint 1 hónapja. Az biztos, hogy állandóan edzi magát.
2010. okt. 11. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!