Melyik fajta Habtapi rákkeltő? Mindegyik az?
Nekünk is állatos van, én se dobom ki. Úgy érzem, ez megint csak egy felesleges pánikkeltés volt. Eleve nem értem, hogy mikor forgalomba kerülnek, akkor nem vizsgálják ki őket? Meg nem mondtak semmi pontosabbat, hogy mennyire veszélyes, meg hogyan, pl. ha szájába veszi, vagy csak azért tiltották be, mert tartalmazza azt az anyagot...
Ez ilyen "nesze semmi fogd meg jól" információ volt. De én úgy gondolom, hogyha igazán veszélyes lenne a gyerekekre, akkor nem csak azt hangoztatták volna, hogy a boltok már nem árulhatják, hanem tanácsolták volna, hogy akinek van ilyen, az dobja ki.
Az meg a másik fele, amiről kérdeztél is, hogy mindegyikbe van olyan cucc? Vagy csak egy bizonyos fajtában? Mert ha azt nézzük sokféle van, többféle gyártótól, csak nincs akkor mindegyikbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!