Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időre és hányszor...

Mennyi időre és hányszor viszitek ki a babátokat sétálni ilyen időben?

Figyelt kérdés
Mi 5 hónaposak vagyunk és de. fél óra du. kb 1-1,5 óra.
2009. febr. 2. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
én mínuszban nem viszem ki, akár tetszik itt a lepontozós anyukáknak, akár nem. 8,5 hós, eddig, még nem volt beteg. ha erős szél van, vagy esik vmi, akkor is bent maradunk. 2-3 foktól sétálunk, max. 1órát du, kb 2-kor. attól függ persze, hogy ő hogy bírja és mennyire élvezi.
2009. febr. 2. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó így ,az idözités de én, délfelé járok sétálni mert akkor van legmelegebb mostanába. ha melegnek mondhatóó .tegnap volt a tv.-ben hogy nagyon fontos a kinti friss levegö és a szellöztetés még a felnötnek is.
2009. febr. 2. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6 hetesek vagyunk, ha szél van én sem viszem ki, ha nem túl "fagyos" az idő, akkor kimegyünk. Tegnap már kicsit több, mint fél órát voltunk kint.
2009. febr. 2. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
szia, az én picim 7 hetes, és ha nagyon gáz az idő, mi is bent maradunk, de vittem már ki szélben is. jól zár a babakocsink, gondoltam nem lehet baj. nem is lett... annyi, hogy kb 10 perc után bejöttünk. ha jobb az idő, fél óra simán lehet, akár 1 is.
2009. febr. 2. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Az én kislányom 4 hónapos és legalább naponta 1x sétálunk 2-3 órát (6 hetes kora óta), ha nagyon hideg van (-10 alatt) akkor csak 1 órára viszem le. Eddig még szerencsére nem volt beteg, és nagyon igényli a friss levegőt, ha hideg van jól felöltöztetem, beteszem a mózesbe, és úgy a kocsiba, mindig meleg, amikor kiveszem, jókat alszik kint :)

2009. febr. 2. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én lányom most lesz 6 hónapos és mi minden nap ebéd után sétálunk, még hidegben is. Ha nincs nagyon minusz akkor akár 1,5-2 órát is sétálunk, ha nagyon hideg van akkor 1 órát. Viszont ha köd van vagy túlságosan fúj a szél akkor a folyósóra kiteszem a babakocsit és rányitom a bejárati ajtót, így a szél nem éri, de mégis levegőzik. Eddig még ö sem volt beteg és ö nagyon igényli a levegőt.

2009. febr. 2. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindennap 2 órát sétálunk, ha nagyon esik, akkor csak egyet.(annyit bír az esőkabátom :)) Ha csak szimplán hideg van, mi lenne akadálya a sétának? A fiam fél éves.
2009. febr. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!