Hogy tudnám megértetni anyosommal hogy nem akarok a kisfiamnak anyatejen kivül mást adni?
Figyelt kérdés
Most 3 honapos a kisfiam és anyosom mindig azt mondja hogy mostmár lehet neki répát krumplit meg ilyeneket adni! hiába mondom hogy én még nem akarok! azt mondja hogy majd ha én nem látom ad neki! Egyébként csak szopik!2011. jan. 16. 18:16
11/13 anonim válasza:
a kislányom még nem volt 3 hós sem amikor ekezdtem vele kóstoltatni ezeket a dolgokat,aztán 3 hósan az almát,aztán 3 és fél hósan már üveges bébiételt evett ebédre.de hozzátesze,hogy nekem egy hós koráig volt csak tejem.ha lett volna elég tejem akkor 6 hós koráig csak anyatejes lett volna.amúgy nem lesz tőle tényleg semmi baja,de ha te még ilyeneket nem szeretnél neki adni akkor ezt anyósodnak tiszteletben kéne tartania.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem hagytam még vele soha egyedül, de nem is akartam igy meg most már főleg nem fogom! Köszönöm szépen a segitséget!
2011. jan. 16. 19:55
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, a többiek mit írtak, de úgy látom, egy alapvető dologban kell most az anyósoddal való viszonyodat rendezned... itt nem csak arról van szó, hogy ő már adna mást is enni... itt arról van szó, hogy Te vagy az édesanya, és ezért Neked kell bizonyos irányelveket a gyerekneveléssel kapcsolatban lefektetni... természetesen mindenki más mondhat véleményt és adhat tanácsot, de Neked kell eldönteni, mit is fogsz csinálni... és persze ezt a többieknek tiszteletben kell tartaniuk... ezért nem az a megoldás, hogy nem hagyod ott a gyereket, hanem le kell ülnöd beszélgetni az anyósoddal erről, ugyanis később majd más miatt alakul ki a konfliktus... persze ez függ anyósod jellemétől is, hiszen ha nincs belátással és nem elég intelligens, sajnos szép szóval nem érsz célt... Remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!