Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos fiam nem hajlandó...

15 hónapos fiam nem hajlandó az etetőszékben enni?!

Figyelt kérdés
Nem szívesen szaladgálok utána az étellel.Mit csináljak?
2011. jan. 16. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:

15 hónaposan már megvan a magához való esze. vagyis: ha rám hallgastz, akkor nem szaladgálsz utána a kajával, mert később megnézheted magad. enni az asztalnál szokás és punktum. ezt ő is hamar be fpgja látni, ha azt teszed, hogy evéskor berakod az etetőszékbe, és elkezded etetni. ha enm akar enni, akkor mondod neki, hogy édesem, nem vagy éhes? akkor kiveszlek, viszlát mehetsz a dolgodra. de persze éhes lesz. de te semmi szín alatt ne adj neki úhy, ha nem ül a székben. pár ilyen alkalom, és megtanulja, mint a pinty. mi ezt végigjátszottuk, hasonló korban. most már nem is hajlandó máshol enni a kislányom, mint a saját székében. 2 éves múlt.

csak kitartás és menni fog!

2011. jan. 16. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Most ebédre is csak 5 kanál főzeléket evett,aztán kivettem a székből és leraktam aludni.Tiszta rosszul vagyok.
2011. jan. 16. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elterelni a figyelmét, beszélj hozzá, vagy énekelj, mondókázz, adj a kezébe valamit etetés közben. Ha ez nem jön be, akkor próbáld meg az öledbe ültetni, úgy etetni. Ha ez sem, akkor tuti eszik majd, ha már végképp éhes lesz. :)
2011. jan. 16. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: szerintem nem is az etetőszékkel van baja, hanem talán jönnek a fogak, nem? Az én 15 hónapos kisfiam sem eszi meg azt, amit eddig, nem kell neki sem a kanál, sem a darabos étel: visszatért a cicire, fáj az ínye nagyon.
2011. jan. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!