Mitől lehet ez a változás?
most akkor mivel eteted?cumisüvegből adod neki az anyatejet?
mert ha igen, akkor lehet változott a tej összetétele, lehet sűrűbb, és így kevesebbel is jóllakik.
mindig változik a tej állaga, minősége, ezért változó, mennyit esznek.
Az én babám van hogy 110 ml-vel 4-5 órát alszik este, van hogy 270-et eszik, és alig alszik 1 órát.
Én méricskézem, onnan tudom mennyit eszik, 3 hónapos
a pöttyök normálisak.
De hogy hogy nem akar szopizni??ez hogy lehet?és akkor éjszakai is előre fejsz?
Azt nem tudom, hogy lehet zsírosabbá tenni...biztos összefüggésben van azzal mit eszel.
Szia!
Nem lehet. hogy valami allergizálot ettél?
Kisfiam a tejet nem birja, ha iszok. Hasa is fáj, pöttyös is. Na meg a mogyorotol is.
Ha csokit eszem, rengeteget bukik.
Ha narancsot eszem 12 orán belül van kaka! :-)
Utobbiakra nem rég jöttem rá! :-)
10 hetes
12:28as vagyok, nagyon sajnálom, megkérdezhetem melyik kórházban szültél?
Amúgy ne ijedj meg nagyon!3 hónapos a kisfiam, én elég sokat eszik, de múlt héten úgy éreztem kevesebb a tejem és jóval kevesebbeket evett, de sűrűbben és elvolt.Most már visszaálltunk.Szóval lehetnek ilyen átmeneti változások.Azért a 80-90 nem rossz, főleg ha sűrűbben eszik.Figyelgesd még pár napig.Ha a kedélyállapota jó, nem különösebben nyűgös, vagy semmi szokatlant nem veszel észre rajta, akkor nincs semmi gond.De tényleg ne erőltess bele többet, mert tényleg változó az anyatej összetétele, nem olyan mint a tápszer!
A bukizás is normális!Akkor hívd szerintem a védőnőt vagy a dokit, ha minden evés után extrém sokat bukizik, és láthatóan nem is érzi jól magát!
nekem volt, hogy 8szor öltöztettem át egymás után annyit bukott, de nem volt semmi baja, csak kicsit túlette magát...De a bukizás is sok mindentől lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!