Hol tudnék venni Johnson's pelenkázó táskát?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ami azt hiszem, hogy kék és sárga színű és adnak hozzá termékeket is. Kapható még valahol, vagy esetleg, hol tudnám megrendelni? Megéri az árát?2009. febr. 1. 17:59
1/9 anonim válasza:
sajnos azt nem tudom, hogy hol kapsz ilyen táskát, de a Johnson's termékeket nem igen ajánlják, mert nagyon sok babánál bőrproblémákat okoznak.Persze te döntöd el, hogy mit szeretnél használni a babádnak.
2/9 anonim válasza:
én voltam a brendonban és ott láttam a polcon még 3-at. Szerintem akkor a Brendonban. Vagy amikor mi vettük akkor az Interspar-ban volt.
4/9 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok: erre gondolsz nem? itt meg is tudod rendelni!!
5/9 anonim válasza:
Szia!
A Cora-ban most lesznek baba-mama hetek, pont most láttam a katalógusban!
Üdv!
6/9 anonim válasza:
Bendonban,de én nem ajánlom. Még az én bőrőm is bántja...
7/9 anonim válasza:
Igen a corában, febr.3-tól lehet kapni, 6 eft, szerintem nem éri meg.Az én babaám 9 hós, de én semmi kenceficét nem használok születése óta, csak a doki által kiírt hidrofiles fürdetőt és popsikenőcsöt.Az áruk is töredéke a többinek, és biztos, h nem reagál rá rosszul a baba bőre(igaz nincs is olyan csodás illata, mint a bolti babatermékeknek)
8/9 anonim válasza:
Még egy gondolat a kérdésedhez...rájöttem, h a pelenkázótáska csak "biznisz", sokkal jobban jársz, ha veszel a kínaiban 1-2 ezerért akármilyen sok zsebes-rekeszes tatyót, ugyanazt a célt szolgálja.
9/9 anonim válasza:
Én a Mária bababoltban 4000 Ft-ért vettem egy nagyon szupi Pierre Cardin pelenkázótáskát. Szeretem, Én is ilyen Johnsonosat akartam, de a védőnőm szólt, hogy a "tartalma" hagy némi kívánnivalót maga után.. Allergizálnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!