Okozhat a későbbiekben valami "női" bajt ill. betegséget ha a 4 hónapos kislányomnak éjszaka nem cserélek pisis pelust? Milyen gyakran cseréltek pisis pelust napközben és éjszaka?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 21:29
11/19 anonim válasza:
mióta hazahoztuk a kórházból, csak akkor cserélem éjszaka a pelust ha bekakil.
most meglepett mennyien cserélnek éjszaka pelust :O nekem anno azt mondták, nem kell és nem is gondolkoztam ezen, tök természetesnek vettem.
most 14 hós, 13 órát alszik éjjel és nem okozott eddig gondot. néha átázik reggelre a pelus, akkor előbb felébred, átöltöztetem, kap tápit és alszik tovább.
szóval nem hinném, hogy bármi bajt okozna
12/19 anonim válasza:
előző vagyok, nappal 3-4 óránként cserélem a pelust, mikor mennyire van tele, nem az órát lesem, inkább megtapogatom... :)
mikor még csecsemő volt etetés után tettem tisztába
13/19 anonim válasza:
Ha nagyon pisis, éjjel is cserélj pelust és figyeld a punciját, hogy ne legyen piros, vagy ne tapadjon össze.
14/19 anonim válasza:
Születése óta nem cserélünk éjjel pelust, kivéve, ha kakilt, vagy esetleg átázott. Meg se fordult a fejemből, hogy ezzel megzavarjam az éjszakáját.
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem okozhat! Nincs összefüggés! Az én babám 11 hónapos. Napközben kb. 2-3 óránként cserélem a pelusát. Ha persze betrottyol, akkor azonnal lecserélem, még ha 10 perce is van rajta a pelenka. Éjjel csak akkor szoktam lecserélni, ha felébred és semmi áron nem akar visszaaludni, olyankor a pisi pelus zavarja. De ha nem ébred fel, akkor csak azért nem keltem fel, hogy tisztába tegyem.
16/19 anonim válasza:
Az utolsó vagyok ismét: az elfelejtettem írni, hogy a pelustól is függ ám! pl. nálunk az első 5 hónapban a Huggies és a Pampers állandóan átázott reggelre. Amióta áttértünk a Liberora, azóta kb. 2x ázott át. Szóval a Libero a legjobb szerintem.
17/19 anonim válasza:
Szerintem is a peluson múlik... ha jó minőségű és nem engedi vissza a baba bőrére a nedvességet, semmi baja nem lesz... ellenkező esetben gyakrabban cserélném... mi kezdetektől a Pampers-t használjuk, próbáltam mást is, de nem vált be...
18/19 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi baja. Barátnömnek mind két lány az elsö naptol átaludta az éjszakát miután megszülettek, és nem ébresztette öket pelus miatt. Egészséges nagylányok lettek. :)
19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2011. jan. 17. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!