Nem szereti a baba a cumit, miért köpi ki?
Figyelt kérdés
Halihó Sziasztok anyukák!
Van egy 3 hónapos kislányunk és egyáltalán nem szeret cumizni kiköpi nincs valami tippetek hogyan kéne rászoktatni? Próbáltunk már egy kis anyatejet is rárakni de semmi.. max kettő cummogás és már kinnt is van a cumi. Megpróbáltunk már több fajta cumit is de mindhiába..
2011. jan. 14. 19:59
11/19 anonim válasza:
nuk-os az ugye?mi is próbálkoztunk azzal,de nem jött be.azért próbáltuk mert a cumija ugyan olyan gumi mint a cseresznyéé,de mégse vált be.megpróbálok utána keresni egyeknek
12/19 anonim válasza:
na én erre gondoltam,csak a mienk pl citromsárga teljesen.gyógyszertárba érdemes ott mindig van
13/19 A kérdező kommentje:
www.kepfeltoltes.hu/view/110114/F_nyk_p0452_www.kepfeltoltes.hu_
.jpg
2011. jan. 14. 20:34
14/19 A kérdező kommentje:
Igen nukos, de 300 forintot simán megérne nekem a nyugalom szoval utánnanézek a patikában köszi minden segítséget!
2011. jan. 14. 20:41
16/19 anonim válasza:
De aztán majd hónap múlva ne tedd fel a kérdést ,hogy hogyan szoktassam le a cumiról !
17/19 anonim válasza:
cseréljetek cumit. nálunk ez volt a megoldás, kb az 5. cumi volt a jó, kísérletezzetek.
18/19 anonim válasza:
Ha nem szereti, akkor ne adjatok neki. Nemsokára majd megtalálja az ujját és majd előveszi, ha szüksége van rá. De ha valami baja van, akkor mindenképp sírni fog, akármilyen cumit adsz neki. Próbáljátok meg kideríteni mi lehet a sírás oka.
19/19 anonim válasza:
Ha kapható próbáld a gumi cumit,a latex nálunk egyik lánynak sem jött be. A MAM-nak is van ilyen alakú cumija,az kicsit drágább mint az itt említett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!