Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás anyukák. Baba mellett...

Babás anyukák. Baba mellett milyen extra segítséged van a férjeden kívül?

Figyelt kérdés
Rokonoknak, nagyszülőknek át tudod-e adni a gyermekedet? Van-e saját használatú autód, amivel elmehetsz a babával, van-e mosogatógéped, vagy bármi extra?
2011. jan. 14. 17:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
nagymamák vannak 2-3 háztömbnyire, így szinte naponta jönnek, ami nagy segítség. egy autónk van, közösen használjuk a férjemmel. 1 évig magam takarítottam, főztem szinte minden nap, de jövőhéttől részmunkaidőben dolgozom, így rendelt kaja van, illetve lesz, csak a lányunknak főzök, és 2 hetente jön egy kedves hölgy takarítani alaposabban, az általános porszívózás, felmosás még belefér az időmben. mosogatógép még nincs, de vágyom rá, én is szerettem mosogatni, de most már sajnálom rá az időt. egyéb extra nincs, de nem is kell, a lényeg, hogy a nagyik ittvannak, és ők tudnak vigyázni a lányunkra.
2011. jan. 14. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:
21hónapos a kislányom.A nagymamák nem szoktak segiteni.Nem is jönnek hozzánk,mi megyünk,anyuhoz többször,egy-két órát szoktunk maradni.Az ételt én rendelem lassan már egy éve.Kocsink van,nem külön az enyém,szinte mindig a férjem megy vele.Mosogatógépünk is van.A férjem sokat dolgozik,nem nagyon tud segiteni.
2011. jan. 15. 01:48
 23/24 anonim ***** válasza:
8 hós a kislányom... Nagyi bármikor szívesen jön vigyázni az unokára, apuka vásárol be, főznöm sem kell minden nap, kivéve a gyereknek... ez már rengeteg segítség, ja és az, hogy hétvégén a nagyszülőket látogatjuk, ilyenkor fellélegezhetek kicsit... :)))))))))))
2011. jan. 15. 10:31
 24/24 anonim ***** válasza:

3,5 éves kislányom, 5 hós fiam van, külföldön élünk a férjemmel, tehát rokonok közül senki nincs itt, bölcsi-ovi kizárva, amíg nem muszáj.

Lehetne bejárónőm, de nem kell. Mosogatógép, saját autóm is van, rendelni nem szoktunk, inkább ha férjemnek is van kedve, este elmegyünk hetente egyszer vacsorázni valahova, ilyenkor egyik barátnőm vigyáz a gyerekekre, de gyakran jönnek velünk, főleg a lányom, aki ugye már elég nagy :) Férjemmel gyakran elmegyünk egynapos wellnessre, ilyenkor szintén a barátnőm vigyáz a gyerekekre (én ugyanezt megteszem, egyidősek a gyerekeink :)). Bár nem tudom, ezek mennyire luxus dolgok, nálunk ilyesmik vannak :]

2011. jan. 15. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!