Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás anyukák. Baba mellett...

Babás anyukák. Baba mellett milyen extra segítséged van a férjeden kívül?

Figyelt kérdés
Rokonoknak, nagyszülőknek át tudod-e adni a gyermekedet? Van-e saját használatú autód, amivel elmehetsz a babával, van-e mosogatógéped, vagy bármi extra?
2011. jan. 14. 17:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Rokonok, nagyszülők nincsenek.

Autó van, jogosítványom nincs.

Mosogatógépet nem szeretem, viszont van takarítónőm.

2011. jan. 14. 17:29
 2/24 anonim ***** válasza:
Nagymama van. Autónk nincs,mosogatgép pedig nem is kell.
2011. jan. 14. 17:30
 3/24 A kérdező kommentje:
Esetleg rendelt kaja, ilyesmi?
2011. jan. 14. 17:31
 4/24 anonim ***** válasza:
Nagymama segít. Autó nincs. Mosogatógép nincs.
2011. jan. 14. 17:32
 5/24 anonim ***** válasza:
Nincs elérhető közelben se nagyszülő se rokon. Autónk van, amit használhatok, de ritkán fordul elő. Ennyi!
2011. jan. 14. 17:32
 6/24 anonim ***** válasza:

Én főzök, mosok, takarítok, stb. Autónk, mosogatógépünk, más extránk nincs.

Ja de, néha rendelünk pizzát :-D

2011. jan. 14. 17:33
 7/24 anonim ***** válasza:
párom hétvégén van, mert mire megérkezik a munkából, már leraktam a gyerekeket. Mosogatógép van, autó nincs, nagyszülők hétvégén vannak, de akkor legalább egész nap. Egyedül a két kicsivel kimozdulni csak a kertbe lehet, közért, posta bármi 6 buszmegállónyira van, a hegy aljában, tehát feltolni a babakocsit és még a másik gyereket is cipelni lehetetlen. A párom vásárol este másnapra.
2011. jan. 14. 17:41
 8/24 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van. nekem külön autón nincs, mosogatógép az igen. Mindennap friss kaját főzök. A gyerekeket nem tudom másra bízni...
2011. jan. 14. 17:48
 9/24 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem anyósom segít, bármikor ráhagyhatom a lányom. EZen kívül anyuékra is, de ők mindketten dolgoznak, most is pl anyuéknál van, 21 hónapos. Jogsim van, autónk van, akkor megyek vele mikor a férjemnek szólok hogy most fontos hagyja itthon / pl ha orvoshoz kell vinnem a gyereket/. Mosogatógépünk nincs, semmi más extránk nincs.
2011. jan. 14. 17:48
 10/24 anonim ***** válasza:

Hát ez a kérdés tetszik nekem :) Rokonok, nagyszülők nincsenek,400 km re lakunk (éppen azon gondolkozom, hogy keressek egy pótnagyit), mosogatógép?! lehet Karácsonyra azt kérek :) amúgy szeretek mosogatni, de hát csak este, amiután lefekszik a kisfiam, akkor van arra idom

Egy héten 1 max 2 alkalommal hozzájutok az autóhoz, ez az extra segítségem van csak.

2011. jan. 14. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!