Babás anyukák. Baba mellett milyen extra segítséged van a férjeden kívül?
Külföldön élünk, itt vannak a párom szülei, ők rengeteget segítenek, de az én szüleim is jönnek 6 hetente. Van a szomszédunkban egy egyetemista lány, akit mindannyian jól ismerünk, a gyerekeim imádják, úgyhogy néha őt kérjük meg, ha csak pár óra felügyeletre van szükség (4 gyerek van, úgyhogy sokszor kell anyós is, meg bébiszitter is).
Mosogatógépünk van, illetve takarítónő, de a főzés az mindig az én vagy a férjem (ritkán a szüleink) dolga.
Mi is kölföldön élünk. nem rég költöztünk erre a környékre, itt még igazán barátaink sincsenek. nagyszülök aktívak így ritkán jönnek, megyünk.
Autóm, mosogatógépem van, de a mosógép a pincében (társasház) így nehéz a mosás.
Rettentöen egyedül vagyok, és még az idö is szar.
rendelt kaja itt nincs, pedig szivesen beneveznék, mert a párom a cégnél eszik.
reggel 8 körül megy csak el, de 6-7 körül jön haza jobb esetben, vagy csak 10 kor.
nagyikra rá tudom bízni, a mosogatógép a megmentőm (nincs meleg vizem a konyhában), és igazából egy éve csak van automata mosógépem, szóval én azt is az extrák közé sorolom. Kocsi egy van, az a férjemé.
Igazából én csak azt tudom felsorolni, ami nekem extra volna, de másnak magától érthetődő:
- varrógép
- fürdőszoba
- angol wc
- tusoló
- központi fűtés
- lebetonozott udvar
Remélem, az idén ezek is meglesznek:)))
Más extra? babaúszás minden szombaton, néha shaorma, McDonalds vagy pizza. nekünk ennyi fér bele.
Segítségem csak a férjem (reggel 8-tól este 6-ig nincs itthon), nincs egy nagyszülő se, se rokon, se barát, aki tudna segíteni, mert vagy dolgoznak, vagy nem szeretjük őket, vagy egyéb...
Gyakorlatilag egyedül vagyok a két gyerekemmel (2 éves és 2 hónapos).
Autóm van, de a két gyerekkel nem indulok neki, mert nagyon macerás. Mosogatógépem van.
Nekem annyira nem hiányzik a segítség, jól elvagyok így.
Vásárolni babakocsival+gyalog járunk a gyerekeimmel, együtt takarítunk, főzünk, ilyesmi. Mire hazajön a férjem, neki már csak az a dolga, hogy leüljön közénk.
Férjem: fél 9-től este 6-ig nincs itthon.
1,5 éves kisfiamra kb. havonta egyszer a Nagyi és Nagypapi (Szüleim) vigyáznak min. 4-5 órára.
Párom Szülei kb. évente 4x vigyáznak Picurra.
Mosogatógép van, autó most lesz, de nekem nincs jogsim:)
Főzés: nagyon ritkán főzünk mi (kb. havonta 2-3 alkalom), inkább rendelek vagy a Nagyi hoz.
Takarítani a Férjemmel együtt közösen szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!