Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás anyukák. Baba mellett...

Babás anyukák. Baba mellett milyen extra segítséged van a férjeden kívül?

Figyelt kérdés
Rokonoknak, nagyszülőknek át tudod-e adni a gyermekedet? Van-e saját használatú autód, amivel elmehetsz a babával, van-e mosogatógéped, vagy bármi extra?
2011. jan. 14. 17:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nincs segítségem, apa reggel 6-tól este 7-8-ig melózig! Van kocsim, de hónapok óta nem jó, most nincs pénzem megcsináltatni! Mindent magam csinálok a 2,5 éves lányom mellett, aki mellé 2 héten belül megérkezik az öcsi! Ja van mosogatógépem, de amúgy én főzök napi szinten.
2011. jan. 14. 17:52
 12/24 anonim ***** válasza:

Külföldön élünk, itt vannak a párom szülei, ők rengeteget segítenek, de az én szüleim is jönnek 6 hetente. Van a szomszédunkban egy egyetemista lány, akit mindannyian jól ismerünk, a gyerekeim imádják, úgyhogy néha őt kérjük meg, ha csak pár óra felügyeletre van szükség (4 gyerek van, úgyhogy sokszor kell anyós is, meg bébiszitter is).

Mosogatógépünk van, illetve takarítónő, de a főzés az mindig az én vagy a férjem (ritkán a szüleink) dolga.

2011. jan. 14. 17:53
 13/24 anonim ***** válasza:

Mi is kölföldön élünk. nem rég költöztünk erre a környékre, itt még igazán barátaink sincsenek. nagyszülök aktívak így ritkán jönnek, megyünk.

Autóm, mosogatógépem van, de a mosógép a pincében (társasház) így nehéz a mosás.

Rettentöen egyedül vagyok, és még az idö is szar.

rendelt kaja itt nincs, pedig szivesen beneveznék, mert a párom a cégnél eszik.

reggel 8 körül megy csak el, de 6-7 körül jön haza jobb esetben, vagy csak 10 kor.

2011. jan. 14. 17:59
 14/24 anonim ***** válasza:
A szüleim nagyon sokat segítenek. Nem messze laknak tőlünk, anyukám főz nekünk minden nap, így erről le van a gondom. Ha kell, szívesen vigyáznak a babóra, míg én pl. nagytakarítok, vagy elmegyek vásárolni stb. Van saját autónk, mivel a férjem is a közelben dolgozik, így az autó otthon van, a babával is könnyen "mozgok" úgymond. Mosogatógépem nincs. Nekem már az is nagy segítség, hogy a kajáról le van a gondom, emellett pedig minden mást megtudok oldani, amíg apa haza nem ér.
2011. jan. 14. 18:03
 15/24 anonim ***** válasza:
mosogatógép nincs,egy autónk van,de én használom,úgyhogy a közlekedés nem gond.Anyukám dolgozik,így rá max. hétvégén tudom rábízni,de ritkán fordul elő,bár rá szívesen bízom,maximálisan megbízom benne.Anyósom még soha nem vigyázott rá.
2011. jan. 14. 18:08
 16/24 anonim ***** válasza:

nagyikra rá tudom bízni, a mosogatógép a megmentőm (nincs meleg vizem a konyhában), és igazából egy éve csak van automata mosógépem, szóval én azt is az extrák közé sorolom. Kocsi egy van, az a férjemé.

Igazából én csak azt tudom felsorolni, ami nekem extra volna, de másnak magától érthetődő:

- varrógép

- fürdőszoba

- angol wc

- tusoló

- központi fűtés

- lebetonozott udvar

Remélem, az idén ezek is meglesznek:)))

Más extra? babaúszás minden szombaton, néha shaorma, McDonalds vagy pizza. nekünk ennyi fér bele.

2011. jan. 14. 19:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha extrának számít a nagyszülői segítség, akkor van :) szüleimmel élünk, így nekem mondhatni nem is kell főznöm (sem).
2011. jan. 14. 19:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Nagyszülők közelbe vannak de még aktívan dolgoznak úgyhogy csak meló után vagy hétvégén tudják bevállalni a kisfiam!Autó van de most Apa jár vele dolgozni de nekem szerencsém van mert minden itt van pár száz méteres kőrzetbe:orvosirendelő,gyógyszertár,bolt,posta,zöldséges stb.Mosogatógépem nincs,minden nap főzök!Amúgy semmi extra.
2011. jan. 14. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:

Segítségem csak a férjem (reggel 8-tól este 6-ig nincs itthon), nincs egy nagyszülő se, se rokon, se barát, aki tudna segíteni, mert vagy dolgoznak, vagy nem szeretjük őket, vagy egyéb...

Gyakorlatilag egyedül vagyok a két gyerekemmel (2 éves és 2 hónapos).

Autóm van, de a két gyerekkel nem indulok neki, mert nagyon macerás. Mosogatógépem van.

Nekem annyira nem hiányzik a segítség, jól elvagyok így.

Vásárolni babakocsival+gyalog járunk a gyerekeimmel, együtt takarítunk, főzünk, ilyesmi. Mire hazajön a férjem, neki már csak az a dolga, hogy leüljön közénk.

2011. jan. 14. 20:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Férjem: fél 9-től este 6-ig nincs itthon.

1,5 éves kisfiamra kb. havonta egyszer a Nagyi és Nagypapi (Szüleim) vigyáznak min. 4-5 órára.

Párom Szülei kb. évente 4x vigyáznak Picurra.

Mosogatógép van, autó most lesz, de nekem nincs jogsim:)

Főzés: nagyon ritkán főzünk mi (kb. havonta 2-3 alkalom), inkább rendelek vagy a Nagyi hoz.

Takarítani a Férjemmel együtt közösen szoktunk.

2011. jan. 14. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!