Mitől alakul ki a baba fején a koszmó? Hogy lehet
eltüntetni, meg előzni?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!Üdv:Zsuzska
2009. febr. 1. 11:25
1/8 anonim válasza:
Szióka!
Az én babám fején is van. Mivel mi szőkék és nagyon nagyon fehér bőrű ezért nála hamarább kialakul. Nekem a kórházban azt mondták a vérkeringés miatt alakul ki. Ami kb 1-2 éves korára múlik el teljesen. Baba olajjal kell kenni a fejét,jól fel áztatni és alaposan kimosni.
Babe néven speciális koszmó elleni sampont is lehet kapni.
2009. febr. 1. 11:37
4/8 anonim válasza:
szia, nekünk is van, 7 hetes a fiam, és nagyon nehezen akart múlni. Az olajozás nem vált be. Vettünk babe sampont ami jó volt de nem eléggé. Végül a doki néni írt fel gyógyszertári keverős krémet ami a samponnal kombinálva használt! Megelőzésre kiváló a beba sampon.
2009. febr. 1. 11:59
5/8 anonim válasza:
Vegyél babe sampont és minden nap mossad meg a fejecskéjét vele. És ezt akkor is így csináld amikor már elmúlik a koszmó egészen egy éves koráig minden nap! Ha esetleg még ez sem elég akkor írass a gyerekorvossal Alkcema kenőcsöt. Az kb. két nap alatt eltűnteti. És ha utána mindíg babe sampont használsz akkor tuti nem jön vissza a koszmó. 9 hós kislány anyukája.
2009. febr. 1. 12:17
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. febr. 1. 13:27
7/8 anonim válasza:
Kedves Zsuzska!
Én nem vettem semmilyen kencét, jól megmostam, kiáztattam a fejbőrét és tupírfésűvel (amit előtte jól kisikáltam) enyhe "kaparásszerű" fésüléssel szépen felfésültem a koszmót. Mikor feljött egy adag, kimostam a fésűt és ahol láttam még, ott újra kifésültem.
A kisfiamnak így összesen 2 napig volt koszmó a fejbőrén.
Sok sikert! Ancsa
2009. febr. 1. 22:14
8/8 anonim válasza:
Én freziderm koszmó és fejbőr-ápoló olajat vettem anno, és szépen lehozta a koszmót pár kezelés után.
Itass át egy kis vattát és kend át vele a gyerek fejét minden este. Majd alapos hajmosás, és kb 1 hét alatt meg is szűnik a koszmósodás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!