Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a milumil HA1...

Mi a különbség a milumil HA1 start és a HA start között?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a Milumil 1 és a Milumil 1 optima. Senki sem tudja mi a különbség :) De valaki hátha jobban informált nálam!
2011. jan. 13. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem vettem még milupát, de szerintem nem sok a különbség, csak az 1-es egy kicsit táplálóbb. Nem bíztos, ez csak tipp, mert a Bebánál így volt.

Kedves első válaszoló! Szerintem az optima csak egy névváltoztatás. Azért gondolom, mert most rákerestem, és már nem is találtam sima milumilt, csak optimát. Bocsi, hogy megint a bebával hasonlítom, de ott is ez volt, hogy előtte aktív volt a neve, aztán pro lett, és annyi volt a különbség, hogy kicsit bővítették az összetételét. Szerintem a milupa esetében is valami ilyesmi lehetett.

2011. jan. 13. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ezen már én is sokat gondolkoztam, de most hogy írod biztos van benne igazság. Köszi a választ! :)
2011. jan. 13. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ugyanazt írja mind2-ről, nem jöttem rá, mi a különbség.

2011. jan. 13. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ott ugyanazt írja, mivel jelentős különbség nincs köztük, csak az összetételében, azt meg itt nem írja.

Linkelek, össze lehet hasonlítani, kicsit eltérő az összetevők mennyisége:

[link]

[link]

2011. jan. 13. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
én csak milumil ha start optima-t és milumil ha 1 optima-t ismerek.Azt nem tudom mi az összetételben, de nekem a ha1-et nem tudja kiszívni a cumisüvegből, mert eltömődik. A start nem. Fogalmam sincs mitől.
2011. jan. 14. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
azért mert az 1-es sürübb, táplálóbb...
2011. márc. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!