14hónapos kislányomnak adhatok tízóraira vagy uzsira vajas sajtos kenyeret?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 18:58
1/10 anonim válasza:
Persze. Én is szoktam (most lesz 15 hós).
2/10 A kérdező kommentje:
felvágottat is szoktál adni? ha igen akkor milyet?:)
2011. jan. 13. 19:02
3/10 anonim válasza:
Én a 11 hónaposomnak is adok!
Igaz most kezdtük 2 hete, de már kap ilyeneket!
4/10 anonim válasza:
Persze. Én is adok, bár nem eszik sokat, és Ő úgy eszi, hogy külön a sajtot, külön csipegeti a kenyeret és a marhapárizsit (pick). De nem eszik nagy mennyiségeket. 15 hónapos.
5/10 anonim válasza:
1. vagyok. Igen, szoktam, a Lidl csirkemellsonka a kedvence:-)
6/10 anonim válasza:
Az enyém másfél éves, de már vagy 4 hónapja csórja a paprikás szalámit a tesói szendvicséről:) Nagy húsimádó, jó rá kell szorítanom a párizsit a kenyérre, hogy ne tudja lecsipegetni róla, és otthagyni a kenyeret. Ja és a kenőmájast kiskanállal eszi.
7/10 anonim válasza:
14 hónaposan már mindent ehet! Legalábbis én a 12 hónaposomnak már szinte mindenből adok amit mi eszünk.
8/10 anonim válasza:
persze hogy ehet.az én lányom 11 hónapos és már eszi ezeket.vajas kenyeret 8-9 hónaposan kóstoltunk.felvágottnak én általában csirke vagy pulyka mellett szoktam venni,vagy jó minőségű párizsit.nem szoktam csak pár szeletet venni mert egy evésre ha fél szelet szalámit megeszik.tehát adhatsz bátran.
9/10 A kérdező kommentje:
úú de jó:) köszönöm a segítséget
2011. jan. 13. 20:43
10/10 anonim válasza:
Bizony ehet. a kisfiamnek adtam egy fél szelet kenyeret héja nélkül vajjal és saajttal...két pofára tömte. Jobb minőségű csirkemell sonkát adtam már neki, de amúgy én sem eszem nagyon a felvágottakat, így Ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!