Nem fogadja el a gyümölcsöt ez mitől lehet?
Kislányom 7 hónapos 5 hónapos kora óta hozzátáplálom és eddig nagyon szerette a gyümölcsöket amiket kínáltam neki de most egyszerűen egyet sem hajlandó elfogadni csak a zöldséget és a húst azaz minden mást!!!
ez miért van? mit lehet ilyenkor tenni mit adjak helyette?
Csak találgatok én is, esetleg savat csinált a gyümölcs neki s bántja a gyomrát. Az édesebb gyümölcsökkel is próbáltad, banán, sárgabarack? Ha eddig Te készítetted el a gyümölcspüréjét ( reszelt alma, pépesített banán, fagyasztott meggy ), akkor próbálj meg venni 1 bolti bébiételt, hátha azt megenné. Vagy ha eddig a bolti gyümölcspüréket ette, akkor próbálj meg Te otthon készíteni. Ha végképp nem enné sehogyan sem, akkor én a helyedben vaníliás tejpépbe tenném a gyümölcsöt. Úgy tudom, szükséges a napi gyümölcs adása, és a tejpépnél a vanília íze elég erőteljes, hátha nem venné észre a belecsempészett gyümölcsöt.
Sok sikert és írd majd meg, sikerrel jártál-e. Drukkolok!
próbáltam ezt is azt is vegyítve szoktam szerette igy is ugy is és adtam édeset is:(
hát ha holnap senm akkor felhívom a védőnőt:(
hogy adjam neki zöldséggel de hát ugysem vettem babakekszet és azzal eszegeti
szerintem ráunt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!