Miért fogadja meg valaki hogy nem eszik gyümölcsöt? Mi ez az új hóbort?
Figyelt kérdés
A sztárfőzős műsorokban egyre több "celebnél" előjött ez az én semmilyen gyümölcsöt nem eszek probléma....ennek mi értelme van? Mert az még megértem, hogy a vegák azért nem esznek húst, mert sajnálják az állatokat, de a gyümölcsellenesek mit sajnálnak? a gyümölcsfákat? Arra sem foghatják, hogy egészségtelen vagy hízlal, mert épp ellenkezőleg....akkor mi lehet ennek az oka? Puszta feltűnési viszketegség, mert már mással nem tudnak kitűnni?2009. febr. 19. 09:46
1/8 anonim válasza:
Ez komoly??? Nem mondod, hogy vannak ilyen marhák??? Hol láttad ezt???
2/8 A kérdező kommentje:
vacsoracsatában meg hal a tortánban... pl tegnap is volt egy faszi, aki egész este nyafogott már akkor is, hogyha egy szem narancs az asztalra került
2009. febr. 19. 10:01
3/8 anonim válasza:
M is szoktunk ezzel poénkodni, de mi nem szeretjük, azért nem nagyon eszünk (azért vannak kedvencek :-)) Szoktunk gyümölcsnapot is tartani (vacsi után 1 mandarin :-))
4/8 anonim válasza:
Jódolgukban már nem tudják hogy mivel csináljanak maguk körül felhajtást...
5/8 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is foglalkoztat. Tegnap Kautzki Armand hárította el magától a gyümölcsöt. A sütőtökről előbb meditált és amikor eldöntötte, hogy nem gyümölcs akkor evett a belőle készült sütiből. Ez tényleg csak MÁNIA?
6/8 anonim válasza:
Mert HÜLYÉK!
Nem tudják, hogy a gyümölcsök milyen értékes tápanyag források. A legjobb a testnek a friss érett gyümölcs. Feltölt energiával, nyomelemekkel, és vitaminokkal. A legtermészetesebb táplálékunk a gyümölcs.
Aki nem hiszi, olvasson utána:
dr. Graham: 80/10/10 c. könyvében
7/8 anonim válasza:
Én sem eszek sok gyümölcsöt,de nekem gyümölcsallergiám is van. Lehet nekik is az van,csak még nem jöttek rá, csak azt érzik ,amit én is,hogy pár darab gyümölcs után viszketni kezd a szájpadlásuk, meg mintha érzéstelenítőt ittam volna.
8/8 anonim válasza:
Itt Hollandiaban az emberek megorulnek a gyumolcsert meg a salatakert. Azt valljak, hogy napi minimum 1-2 gyumolcsot meg kell enni. Tobb auton es plakaton is lattam mar. Akinek nincs alergiaja erre, es igy is eluatitja az o bajuk lesz a vitamin hiany, mert a vitamin tabletta nem potolja amit a gyumolcs... sot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!