Hogy történik az éjszaka átalvására való ráállás? Visszaesések lehetnek?
Figyelt kérdés
A lányom 6 éjszakát zsinórban végigaludt, utána most kettőt nem. Örülhetek, hogy hamarosan minden éjszakát átalszik, vagy ez a 6 alkalom kivételes volt? két és fél hónapos most.2011. jan. 13. 17:22
1/2 Edit12 válasza:
Ez már teljesen jó! És sztem teljesen normális, ha nem minden nap alszik nyugodtan. Hisz mi felnőttek sem alszunk egyformán. Nálam sajnos a visszaesés nagymértékű volt, 1 hónap átalvás után "szoktunk" vissza az éjjeli cicire.Pedig mindent ugyan úgy csináltam. De idővel (2-3 hét) az is elmúlt. Csak akkor, ott, azt megélni, valami szörnyűségnek gondoltam.:)
2/2 anonim válasza:
Az én babám 1napos korától 6hónapos koráig csak egyszer kelt fel éjjel,6hónapos korától viszont 4-6szor is felkel most másfél éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!