Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyed kérdésben segítség?

Gyed kérdésben segítség?

Figyelt kérdés

Tavaly 5.-én szültem!Ehóban küldtek még gyedet,amit a munkáltatóm utalt!De nem tudom,hogy meddig jár a gyed!2 éves korig?Az államkincstár küld papírt,ha lejár?

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 13. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
2 éves korig jár és a cég értesít,mielőtt lejár kb 1 hónappal és neked be kell menni személyesen intézni az államkincstárba.
2011. jan. 13. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy tölthetsz le a netről és elpostázhatod.Első vagyok megint.
2011. jan. 13. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
A GYED-et at OEP utalja. A GYED a gyerek 2 éves koráig jár, ha 2010. május 1 előtt született. A kérdésedben nem egyértelmű, hogy mikor szültél, ha megírod többet tudnék segíteni.
2011. jan. 13. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:

a gyedet nem mindenkinek az oep utalja, ha nem kifizetőhely a munkahely, akkor az oep utalja, ha kifizetőhely, akkor a munkahely!

2 éves korig jár a gyed.

neked kell intézni a gyest az államkincstárnál! mielőtt lejár a gyed!

2011. jan. 13. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,tényleg!A január lemaradt!Vagy 2010.01.05-én szültem! :)
2011. jan. 13. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:

óóó...már! :))Írni sem tudok! :)

*Vagyis 2010.01.05-én szültem!

2011. jan. 13. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló igazán nem szeretnék veled vitatkozni, de a GYED-et minden esetben az OEP utalja. Az igaz , hogyha a munkahely TB kifizető hely, akkor neked a munkahely utalja,nem a munkahelynek az OEP utalja vagyis nem a munkáltatódtól kapod a GYED-et hanem Az OEP-től. KÉrdezőnek: a gyerek 2 éves koráig kapod majd a GYED-et.
2011. jan. 13. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
na én sem tudok írni, így a helyes. Kedves utolsó válaszoló igazán nem szeretnék veled vitatkozni, de a GYED-et minden esetben az OEP utalja. Az igaz , hogyha a munkahely TB kifizető hely, akkor neked a munkahely utalja,de a munkahelynek az OEP utalja vagyis nem a munkáltatódtól kapod a GYED-et hanem Az OEP-től. KÉrdezőnek: a gyerek 2 éves koráig kapod majd a GYED-et.
2011. jan. 13. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs, igazad van, így igaz!
2011. jan. 14. 21:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Na!Lassan megtanulunk írni is! :D

Köszönöm a válaszokat!A munkahelyem kifizetőhely,így ő utalt nekem!Az OEP meg nekik!Nyugodtabb vagyok egy kicsit!Így nem kell visszamennem dolgozni! :D

2011. jan. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!