Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már a síró görcs kerülget....

Már a síró görcs kerülget. Nem alszunk már másfél hónapja. Miért?

Figyelt kérdés
Segítsetek.Nagyon ki vagyok.Éjféltől fél óránként,óránként ébred.Nyöszörög.Inni vagy cumi be és alszik vissza.Nem éhes nem pisis,nem fáj semmije.Szinte mindent ki próbáltunk már.Mindig fel kel.Elmúlik ez?vagy hagyam sírni?Tudom ezt túl kell élni.De nekem nagyon nehezen megy.Segítségem ritkán van.7 hónapos múlt.Ma éjszaka fogjuk ki próbálni,hogy nem a hálóban alszom hanem a nappaliba és apa lesz bent vele éjszaka.Bár szerintem űvőlteni fog vele.Akkor is hagyam őket?Mondjatok valami praktikákat!Köszönöm.
2011. jan. 13. 08:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
és tényleg jobb lesz utána az alvás?Számomra ez hihetetlen.4 és fél hónapos koráig jól aludt.Aztán kezdet fel ébredni és másfél hónapja lett borzasztó.
2011. jan. 13. 08:42
 12/22 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanígy 4,5 hónaposan kezdődött, de én egy hét alatt totál zombi lettem. Fél óránként keltett minket, sírt, semmi nem volt jó neki, én pedig semmit nem tudtam aludni, csak nappal 1-2 órát. Már magam mellé is vettem, hátha úgy alszunk, de csak jobban üvöltött - csak a saját szobájában, saját ágyában tud aludni. Úgyhogy a párom kereste a neten a megoldást, és ezt a Sedatif PC bogyót ajánlotta egy oldal. Mondom, 3 nap alatt sokkal jobb lett a helyzet, az ébredések lecsökkentek 2-3-ra, majd pár hét múlva már egyszer sem kelt fel. Azóta is alszunk - még fogzás idején is.

Próbáld ki tényleg, nem veszíthetsz semmit. Homeopátiás szer, rosszat nem tudsz tenni vele.

2011. jan. 13. 08:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Már én se veszem magunk közé,mert úgy végképp nem tudok aludni.A fejünknél van a kis ágy. be tudok nyúlni hozzá.Tény,hogy így sokkal könnyebb mint mikor konkrétan fel kellett kelnem hozzá.Nekem reggel az első fél óra zombi aztán már jól vagyok de nagyon nehéz.Eddig én szedtem magnéziumot,de szerintem csak pszihésen segített.Már nem szedem.Csak nem akarok teljesen ki merülni mert az senkinek nem jó.És ha végig aludná az éjszakákat akkor minden szuper lenne.
2011. jan. 13. 08:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Ezt a sedatifot hogy adjátok pontosan és meddig?
2011. jan. 13. 08:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Látom az elsőnél a választ.Bocsi.Megyek a héten patikába!:)
2011. jan. 13. 08:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Szia. Fogzásra kipróbálhatod az osanitot is. Én nemrég rendeltem a neten és nekünk bevált.
2011. jan. 13. 09:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Kisfiam szintén 7-8 hónapos kora óta csinálja ezt.Most 13 hónapos,és még mindig óránként nyöszörög,felül.Ilyenkor én is megitatom,cumi a szájba és alszik tovább.

8 hónaposan jött ki az első foga.Azóta 7 kijött,most bújik a 8-ik.

Remélem egyszer fog jobban is aludni,mert borzalmasak igy az éjszakák.Mire visszaludnék,addigra ébred újra.

Nekünk nem vált be sajnos semmilyen homeós szer.

Kitartás neked is.

2011. jan. 13. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lehet hogy túl meleg van a szobájában?

A gyerekszobába 21-22 fokot javasolnak.

Vagy esetleg a páratartalom a baj. Túl száraz a levegő, így nem kap rendesen levegőt, és ezért is állandóan felkelhet.

Vagy hogy tele van az orra?

Olvastam, hogy lehet hogy azért kel fel, mert napközben túl sokat alszik, így estére nem elég fáradt.

2011. jan. 13. 10:05
 19/22 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ez megy, karácsony óta, 7 hónapos múlt...

Már mindent megpróbáltam a hőmérséklettől a párologtatóig, nem segített semmi:-( Egyébként 7 hónapos koráig átaludta az éjszakákat este fél 8-tól reggel 7-ig... Azok a szép idők! :-)

Kitartást!

2011. jan. 13. 11:28
 20/22 anonim ***** válasza:
A Sedatív PC-t én is csak ajálnani tudom, persze nem adom neki rendszeresen, de ha tudom, hogy más baja nincs, " csak " nyügis, akkor adok neki, nálunk is bevállt.
2011. jan. 13. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!