Már a síró görcs kerülget. Nem alszunk már másfél hónapja. Miért?
Nálunk ugyanígy 4,5 hónaposan kezdődött, de én egy hét alatt totál zombi lettem. Fél óránként keltett minket, sírt, semmi nem volt jó neki, én pedig semmit nem tudtam aludni, csak nappal 1-2 órát. Már magam mellé is vettem, hátha úgy alszunk, de csak jobban üvöltött - csak a saját szobájában, saját ágyában tud aludni. Úgyhogy a párom kereste a neten a megoldást, és ezt a Sedatif PC bogyót ajánlotta egy oldal. Mondom, 3 nap alatt sokkal jobb lett a helyzet, az ébredések lecsökkentek 2-3-ra, majd pár hét múlva már egyszer sem kelt fel. Azóta is alszunk - még fogzás idején is.
Próbáld ki tényleg, nem veszíthetsz semmit. Homeopátiás szer, rosszat nem tudsz tenni vele.
Kisfiam szintén 7-8 hónapos kora óta csinálja ezt.Most 13 hónapos,és még mindig óránként nyöszörög,felül.Ilyenkor én is megitatom,cumi a szájba és alszik tovább.
8 hónaposan jött ki az első foga.Azóta 7 kijött,most bújik a 8-ik.
Remélem egyszer fog jobban is aludni,mert borzalmasak igy az éjszakák.Mire visszaludnék,addigra ébred újra.
Nekünk nem vált be sajnos semmilyen homeós szer.
Kitartás neked is.
Szia!
Nem lehet hogy túl meleg van a szobájában?
A gyerekszobába 21-22 fokot javasolnak.
Vagy esetleg a páratartalom a baj. Túl száraz a levegő, így nem kap rendesen levegőt, és ezért is állandóan felkelhet.
Vagy hogy tele van az orra?
Olvastam, hogy lehet hogy azért kel fel, mert napközben túl sokat alszik, így estére nem elég fáradt.
Nálunk ugyan ez megy, karácsony óta, 7 hónapos múlt...
Már mindent megpróbáltam a hőmérséklettől a párologtatóig, nem segített semmi:-( Egyébként 7 hónapos koráig átaludta az éjszakákat este fél 8-tól reggel 7-ig... Azok a szép idők! :-)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!