Mit csináljak kislányom fülével? Benő rajta a plusz lyuk?
Figyelt kérdés
Kislányomnak ma lőttek a fülébe fülbevalót, de az egyiket ki kellett venni és újra belőni, mert ferde lett.
Kicsit vérzett neki. Mivel kezeljem? Be fog nőni az a másik lyuk?
2011. jan. 12. 13:06
1/7 anonim válasza:
nekem kb.2 éve lőttek be egy fülbevalót a másik mellé,de begyulladt és kivettem.még mindig tudnék belerakni fülbevalót.
betadinnal kenegesd neki.
2/7 A kérdező kommentje:
értem, és mikor vetted ki? mert mi rögtön! akkor sem nőne be szerinted?
soha nem lesz benne fülbevaló... :(
2011. jan. 12. 13:11
3/7 anonim válasza:
Nekünk is ferdén lőtték be,de nem lőtték újra!Azt mondták,hogy később lehet korrigálni!Aki lőtte nekünk,az adott nekem egy tubus krémet,hogy azzal kenegessem neki.Te nem kaptál semmit?
4/7 A kérdező kommentje:
És hogy lehet később korrigálni?
2011. jan. 12. 13:20
5/7 A kérdező kommentje:
Ja, és mikor lőtték be? Már régebben?
2011. jan. 12. 13:20
6/7 anonim válasza:
első vagyok.
amit először lőttek fülbevalót attól nem volt semmi bajom,amikor kicseréltem kb.2-3 hóanpra rá az gyulladt be és azóta nem horok benne fülbevalót.tapintásra olyan,mintha egy kis csomó lenne,ahogy kezdett összeforrni de már kipróbáltam és még mindig bele lehet tenni egy fülbevalót.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2011. jan. 12. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!