Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád ruháihoz te milyen...

Babád ruháihoz te milyen öblítőt használsz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 22:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Semmihez nem használok öblítőt,mert az vegyszer,és rajta marad a ruhán. A törülközők kemények lesznek tőle,és idővel elvesztik a vízszívó képességüket. A kötött holmik is durvábbak lesznek az öblítőtől.

Ecetet használoik öblítő helyett,a gép sem lesz vízköves (nem kell Calgon),a ruhák színe is szép marad.

2011. jan. 11. 23:06
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Ecetet használok én is. A ruhák színe is szép. élénk, a mosógép se vizköves. :-9
2011. jan. 11. 23:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Lenor sensitive.
2011. jan. 11. 23:18
 4/18 anonim ***** válasza:
62%
Sárga Lenort. Hallottam már én is az ecetről de még nem mertem kipróbálni. :)
2011. jan. 11. 23:34
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
lila silan, azt mint nekünk csak jóval kevesebbet már születése óta, és ugyanazt a mosószert is abból is kevesebbet
2011. jan. 11. 23:35
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

semmit, néha ecetet.

nem jó az öblítő, ha hajlamos az ekcémára kijöhet tőle mert védőréteget képez a ruhán és állandóan irritálja a bőrét. ráadásul nehéz kimosni, 5-6 mosás után is benne marad.

sajnos ekcémásak vagyunk, innen tudom :(

2011. jan. 11. 23:50
 7/18 anonim ***** válasza:
Ecetet használok én is. (Nem lesz ecetszagú a ruha tőle.) Az öblítőtől vegyszer marad a ruhában, ez ekcémát okozhat, és csökken az anyag vízfelvevő képessége, ami különösen törölközőknél, pelenkáknál jön rosszul. Ha illatot akarok, illóolajat teszek az ecet mellé.
2011. jan. 12. 01:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is sárga Lenort használok. De most, hogy itt olvasom, hogy ilyen sokan ecetet használtok, azt hiszem én is megpróbálkozom akkor inkább azzal. Bocsánat, hogy megkérdem, de mennyit kell beletölteni, úgy mintha az öblítő adagját mérném? Vagy kevesebbet?
2011. jan. 12. 07:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Én sem használok öblítőt, ecetet sem.
2011. jan. 12. 07:13
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
Fekete lenort használjuk.
2011. jan. 12. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!