Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy ennyi tejet...

Normális hogy ennyi tejet iszik 2 és fél éves fiam?

Figyelt kérdés
Több mint 1 liter tejet megiszik naponta. Attól félek hogy ez túl sok de nem bírom vele megértetni. Van valaki hasonló helyzetben?
2011. jan. 11. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
de hisz te adod neki... akkor mit nem tudsz vele megértetni? ne add és kész. az nem indok, hogy hisztizik.
2011. jan. 11. 19:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi de ettől nem lettem okosabb! Meg nem olyan könnyű neki nem adni nem tudom neked már van-e gyereked de ez nem így működik hogy nem adok és kész!!
2011. jan. 11. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:

18hónapos és jóízűen megissza ő is az egy litert.

Van valami panasza? Kiütés, puffadás, hasmenés, szorulás, nem eszik mást, rossz kedvű.

Ha nem akkor egészségére.

Erre van szüksége a szervezetének, nekem is jól esik a napi egy liter tej, kalcium bevitel így a terhesség végén, neki is szüksége lehet rá, és ezért issza, meg ha szereti, lesz amikor egy kortyot sem fog elfogadni.

2011. jan. 11. 20:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs vele semmi gond én is ilyen tejes vagyok!! Csak több mindenkitől hallottam hogy nem jó a bélflóráknak a sok tej.
2011. jan. 11. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát fene se tudja.

Ha megkérdeznénk a nálatok dolgozó védőnőket és a nálunk dolgozókat elég érdekes válaszokat kapnánk, a hülyék vagyunk-tól az ez teljesen természetes ig.

Elvben 0,5liter tejre van szükségük, nem? Most az a kicsit több ha ennyit számítana, akkor lenne tünete.

2011. jan. 11. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Jah és mára annyi minden nem tesz jót nekünk, a gyerekeknek igazoltam meg igazolatlanul, meg egyik héten ez a jó köv héten meg már halálos...

Lásd tej mizéria vs tápszer, most a terhesség topikban volt, hogy epret sem szabad már enni(én majd megveszek érte, és csak az ment meg az epermérgezéstől, hogy nincs szezonja, egy éve meg azt olvastam asszem a kismamában, hogy nagyon jót tesz az eper...)

Szóval igyatok tejet, egs, ha meg észrevehető negatív dolog a tej miatt, akkor úgy is doki, és ma már mindenféle csuda dolgok vannak a bélflóra ápolására.

Ha nagyon aggódsz, akkor meg csak stikába igyatok tejet, a törpének meg ne is mutassátok-csak tudom, akkor küldjek füldugót a hiszti miatt:P

2011. jan. 11. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát,a "kicsit" több,és a 2x annyi között van egy kis különbség,mert ebben a korban a napi 0.5 liter az ajánlott...az én fiam is 2.5 éves,tejérzékeny,ezért tápszert kap.Őszintén megmondom,tejből nem mernék ekkora mennyiséget adni(a fiam kb. 6 dl tápszert iszik naponta).(Nem tudnád hígítani?)Kérdezd meg a dokit,vagy a védőnőt,mit javasol!
2011. jan. 11. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam is szintén 2 éves múlt és lazán megsza a napi 1,5-2 l tejet. Éppen ezért én 1,5%-at veszek, és van hogy azt is higítom neki.

Az én fiamnak csak az a lényeg hogy fehér legyen.

2011. jan. 12. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!