Fogzás és étvágytalanság?
Figyelt kérdés
Most múltunk 7 hósak és a felső kettő metszőfog egyszerre jön ki :( . Az alsó kettővel nem szenvedtünk ennyit , de szegénykém alig eszik még hőemelkedése is volt.Már most kinnt vannak-áttörték az ínyt,de alig eszik.Elhiszem,hogy fáj és ezért nem eszik-mi sem eszünk ha fáj a fogunk-csak úgy aggódom.Első baba.2011. jan. 11. 11:21
1/2 anonim válasza:
A lanyomnal nem tapasztaltam ilyet, de a fiamnal igen. A fogak attoresekor 2-3 napig alig tudtam belediktalni valamit. Orditott, annyira nem akart enni. Mar mindenfele mokat, trukkot bevetettem, hogy valamit egyen.
2/2 anonim válasza:
tápszeres vagy anya tejes?az én lányom tápszeres és volt úgy hogy nem fogadott el nagyon semmi más ételt csak a tápszert.nem erőltettem,de próbálkoztam mindig aztán egyre javult a helyzet.nekünk 3 jött egyszerre,úgyhogy gondolhatod!Úgyhogy nem kell aggódni,javulni fog a helyzet,csak ilyenkor ez sajnos ezzel jár.amúgy ha láza lesz,mert nekünk volt 38.9 is fogzáskor,nem kell meg ijedni,ha más tünete nincs,csak a láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!