Mi az, amire sajnálod kiadni a pénzt a babával kapcsolatosan?
rota oltás, plüssállatok -sarokban végzi-
amire tényleg sajnáltam az a kushies mosható pelus volt a szivem szakadt meg mert megvettük be is tudtam tartani a mosási instrukciókat de véresre marta a fenekét.
azóta se tudom eladni.
30 ropi azt sajnálom!
a világitós elalvós pl. princelionheart maci meg tsai ezeket sajnálom mert a babának anya kell nem egy maci.
igazából semmire
de rota ellen nem vakcináztuk, plüss állatot ki nem állom, viszont imádok neki ruhákat vásárolni a kiscsaj meg szeret öltözködni :-)
bébiételre sem sziveen adtam ki,de az jobban izlett neki, mint amit én főztem,de azért sajnálni nem sajnáltam
egy dolog volt amit megbántam, mint az előttem iró: a mosható pelus...
szintén tönkretette a fenekén a bőrét
Ha picivel több pénzem lenne, akkor semmi értelmes dologra nem sajnálnám. Nem is jó szó ez ide, én inkább úgy mondom, hogy volt, amit nagyon megbántam, hogy megvettem: a játszószőnyeg, amit ki sem használtunk, nem váltotta be a reményeket...
Sajnálom,hogy sok rokon,ismerős,barát, aki meg akart lepni bennünket ruhával, játékkal, nem kérdezte meg, hogy minek örülnénk. Így most a három gyerek mellett van egy rakás olyan kacat,ami semmire nem jó. Helyette jó lenne néhány új könyv, lego, fejlesztőjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!