Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napi hány pelust használtok...

Napi hány pelust használtok az elsobhatóból, vagy aki moshatózik abból mennyit használ? Milyen gyakran cserélitek? Minden pisi után?

Figyelt kérdés
Havonta mennyit költötök pelusra?
2011. jan. 11. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én annyira nem futnék, bár te tudod, hogy neked megfelel-e a gumirozás nélküli tépőzár. Olyan merev az egész pelus derékrésze, hogy egy örökmozgóra semmiképpen sem ajánlott.
2011. jan. 11. 08:14
 12/16 anonim ***** válasza:

3-4 pelenka elég szokott lenni, attól függ, hogy üres pelusba kakil vagy pisisbe amit már amúgy is cserélnék :D

Én a tescos pelust veszem, nem a gazdaságost, hanem a lila csomagost, párezer ft havonta. Amíg icipici volt, addig megvettem a liberot.

2011. jan. 11. 08:38
 13/16 Nigra ***** válasza:
gumírozás nélküli??? akkor nem futok. amúgy mi is tescos-t használunk, mi a zöldet, de mi azért mert a liberoból és a huggies-ból kipisilt bármit csináltunk, amilyen pamperst próbáltunk (már nem tudom melyik volt az) attól meg olyan kiütéses lett a popsija, hogy hetekig kenegettem...aztán egyik anyuka ismerősöm mondta, hogy a zöld tesco-st használják és nem volt vele soha gondja, mondjuk nekünk se.
2011. jan. 11. 08:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ennek a tépőzárjából kihagyták a gumirozást. :( Különben én is ezt venném, de a hármas méret óta az active babyt használjuk.

Egyébként én még a müller saját márkásával is meg voltam elégedve.

2011. jan. 11. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerimtnem a S&P nem sokta ér, 1x vettem, soha többet, Mint a nylonzacsi.

És C&P törlőkendő is legalább annyira sz@r.

Kicsi, nagyon erős illata van.

2011. jan. 11. 09:06
 16/16 anonim ***** válasza:

11 hónapos, 4-6 pelus fogy naponta, kaki mennyiségtől függően... Pisi után nem cserélem, de van, hogy akkor kakil a drágám, mikor 5 perce van rajta tiszta pelus. Kaki után mindig tisztát kap, ha nincs kaki, 3-4 órát van rajta egy pelus!

Pampers Active Baby-t és Premium Care-t használjuk. A Premium Care-t éjszakára!

Hogy havonta mennyibe kerül, azt nem tudom, mert olyankor szoktam betankolni, ha van akció, vagy van kuponom. December végén pl. még a Tescoban vettem összesen 4 csomaggal, mert volt 500/600 ft-os kuponom, most meg a DM-ben vettem nagy dobozosat, 25+15% kedvezménnyel. Szóval most van annyi pelus, hogy legközelebb talán március vége fele kell majd venni!

2011. jan. 11. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!