Napi hány pelust használtok az elsobhatóból, vagy aki moshatózik abból mennyit használ? Milyen gyakran cserélitek? Minden pisi után?
3-4 pelenka elég szokott lenni, attól függ, hogy üres pelusba kakil vagy pisisbe amit már amúgy is cserélnék :D
Én a tescos pelust veszem, nem a gazdaságost, hanem a lila csomagost, párezer ft havonta. Amíg icipici volt, addig megvettem a liberot.
Igen, sajnos ennek a tépőzárjából kihagyták a gumirozást. :( Különben én is ezt venném, de a hármas méret óta az active babyt használjuk.
Egyébként én még a müller saját márkásával is meg voltam elégedve.
Szerimtnem a S&P nem sokta ér, 1x vettem, soha többet, Mint a nylonzacsi.
És C&P törlőkendő is legalább annyira sz@r.
Kicsi, nagyon erős illata van.
11 hónapos, 4-6 pelus fogy naponta, kaki mennyiségtől függően... Pisi után nem cserélem, de van, hogy akkor kakil a drágám, mikor 5 perce van rajta tiszta pelus. Kaki után mindig tisztát kap, ha nincs kaki, 3-4 órát van rajta egy pelus!
Pampers Active Baby-t és Premium Care-t használjuk. A Premium Care-t éjszakára!
Hogy havonta mennyibe kerül, azt nem tudom, mert olyankor szoktam betankolni, ha van akció, vagy van kuponom. December végén pl. még a Tescoban vettem összesen 4 csomaggal, mert volt 500/600 ft-os kuponom, most meg a DM-ben vettem nagy dobozosat, 25+15% kedvezménnyel. Szóval most van annyi pelus, hogy legközelebb talán március vége fele kell majd venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!