Napi hány pelust használtok az elsobhatóból, vagy aki moshatózik abból mennyit használ? Milyen gyakran cserélitek? Minden pisi után?
Ez korfüggő.
Mi már csak napi kb 4-5 öt használunk, 22 hós lányom a 80 darabos 5-ös liberót 3375 forintért vagy olcsóbban veszem, attó függ van-e blokkvégi kuponom is.
De régebben természetesn több elfogyott, nem számoltam mennyiért vásároltam, de mindig DM-ben kuponnal vettem.
Mi kezdettől fogva napi 5-6 pelust használtunk (persze egy-egy hasmars alkalmával többet, de ez nagyon ritka - vírusos hasmenés ill. fogzás alkalmával fordult elő).
Mai napig napi 5-6 pelus fogy, a kakisat azonnal cserélem, a pisiset csak akkor, ha tele van. Pampers pelust használunk, ez nem engedi vissza a bőréhez a pisit, tehát nem is érzi igazából.
Számolni még sosem számoltam össze, hogy mennyit költök rá, mivel ahogy egyre nagyobb a gyerek, sajnos egyre többe kerül a pelus, és egyre kevesebb van a csomagokban.
De igyekszem mindig akciósan, ill. kuponokkal megvenni.
Atlag 4-5 pelust hasznalunk el, de van hogy tobbet.
9 honapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!