Elkeszititek a babatok kajajat vagy megveszitek?
Én úgy álltam neki, hogy mindent csinálok majd neki. De mivel nem gondolkodtam előre, későn jutott eszembe, hogy télen lesz a hozzátáplálás, nem tettem el semmit a hűtőbe.
Amit tudok, csinálok neki, de nem mindent éri meg.
Pl krumplit főzök minden nap, ahhoz teszek répát, céklát, salátát, spenótot, sóskát, délután meg kap almát, banánt.
De barackot nem lehet kapni, azt üvegeset veszek neki. Meggyet és szilvát kaptunk, de azt lehet fagyasztottat venni.
De multkor vettem pl 4 körtét, több mint 800 ft volt, na azt nem éri meg. Meg sütőtököt sem, és cukkinit sem. Drágább, vagy ugyanannyi, mnt az üveges, és pepecs van vele. Ezeket üvegesben veszem, meg a zöldborsót is.
Borkkolit, karfiolt megint lehet venni, (fagyasztva), azokat csinálom majd, meg ha jön a tészta.
Én ezt tapasztaltam, és erre álltam be.
én veszem neki... egyszer megpróbáltam az anya főztjét, hát öklendezett rendesen. nem kínzom, az üvegeset szereti nagyon. és annyira van turmixolva, amennyire kell.
szépen lassan megtanítja őket rágni.
Szia!
Én főztem neki eleinte,meg is ette.De amióta folyton nyüglődik a fogacskái miatt=,5 hónapos és 8 foga van már) azóta csak üveges kajcsikat veszek,mert a drága csirke és pulyka húsit, zöldségeket dobhatom ki,mert kis mennyiségben nem éri meg kidobni.Fagyasztottam is de lehet,hogy később azokat sem eszi meg. Ilyenkor még a kanál látványától is sírni kezd.Így az üveges kajcsi csak 2-3 száz Ft és nem ezer Ft-ok.
Néha azért próbálkozom hátha visszajön az étvágya ilyenkor 2-3 napig tuti jól eszik aztán megint nulla. :(
De a babád majd úgyis mondja mit szeret és mit nem.
Boldog babázást!
7,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!