Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megveszitek babátoknak a bio...

Megveszitek babátoknak a bio készítményeket, ha igen hisztek benne, hogy tényleg az?

Figyelt kérdés
Én tegnap vettem 2 joghurtot,túrót és 4 szem almát,amiért 1400 Ft-ot fizettem.El is gondolkodtam,hogy ki az aki ezt megengedheti magának.Másrészt meg a piacon vásárolt gyümit rakom bele,amiről fogalmam sincs,hogy honnan való.
2010. aug. 5. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:

nem veszek bio-t ill. nem mindenből...

túrót, tejfölt joghurtot ha tehetem olyat veszek ami gazdaságból származik.

egyedül a mézet a baba kekszet - utazáshoz- és a ketchupot a müzliszeletet veszek bio-t mert az finomabb..

2010. aug. 5. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem veszek ilyeneket. sajnos sok bionak mondott termék az ellenőrzések ellenére sem az. Vidéken élünk, a környezetemben sokan gazdálkodnak, nekünk is van saját kertünk, így sokmindent onnan szerzek be vagy magam termelem meg. Tudok konkrétan egy bio feliratú szőlőléről, ami sajnos nagy humbuk... ismerősöm ott dolgozik, ahol gyártják... a gazdáktól felvásárolt nem bio szőlőből csinálják, csak azt nem értem, hogy merik ráírni, hogy bio. Persze, vannak tisztességes termelők, csak azoknak a termékei meg megfizethetetlenek lennének számomra.
2010. aug. 5. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
első 1-2 hónapban igen, utána már anyagilag nem bírnánk sajnos :(
2010. aug. 5. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:

nem, mert nem bírnám anyagilag. meg ráadásul nem is hiszem, hogy mind bio, ami bio. múltkor is volt a botrány, hogy a bébiétel tele volt növényvédővel(persze az nem bio volt, de elvileg alacsonynak kéne lennie a növényvédő tartalomnak). többnyire nagy bevásárlóközpontban vagy piacon vásárolok, jobbat nem tudok. sosem veszek kész bébiételt, mindent magam készítek el. így legalább azt elérem, hogy minél kevesebb ipari folyamaton megy át az étel. van yoghurt készítő gépem, szerintem nagyon hasznos dolog. 1l tej kell, 1 pohár yoghurt és pár kanál tejpor, ebből van kb 7 üveg yoghurt. nyilván ez sem teljesen bio, de jóval kevesebb benne a káros anyag. szoktam házi tejet venni, abból könnyen készíthető túró.

így ami az asztalunkra kerül nem teljesen bio(szerintem olyan amúgy sincs, mert nem teremne meg), de sokkal egészségesebb, mintha mindent boltban vennék.

2010. aug. 5. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Elözőleg egy kérdésre ez volt a válaszom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. aug. 5. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
15:14-es válaszoló vagyok.Az elöző voltam.
2010. aug. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!