Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elalvási nehézségek 22 hós...

Elalvási nehézségek 22 hós kislánnyal?

Figyelt kérdés

Anyuval lakunk egy házban,én vagyok a lányommal,anyu másik szobában.Este sírva,remegve alszik el Sári.Ilyenkor semmivel nem lehet megvigasztalni, csak ordít, ahogy a száján kifér, nem érhetek Hozzá, nem szólalhatok meg, mert csak rontok a helyzeten.nem tudok Vele mit kezdeni, rángatózik, remeg és sír, az ajtóhoz akar menni, hogy átmehessen Anyuhoz, amíg nem hagyom, addig sír.

Próbáltam, hogy majd abbahagyja, de semmi, kemény 1 órán át ment, amikor már tényleg nem bírtam tovább és nem is voltam magamban biztos, hogy jót teszek-e azzal, ha hagyom így kikészülni, mert leírhatatlan milyen ilyenkor, mintha "megőrülne" és én meg totál tehetetlen vagyok, mert ellenem fordul, lök el magától teljes erejéből!Mit tudnék vele kezdeni??

2011. jan. 10. 22:11
1 2
 11/11 anonim válasza:
Azon gondolkoztam, hogy ez, amit leírsz, ez ilyen szorongásszerű dolog, de azt csak a gyerek tudja, mi megy le az agyában egy ilyen kiboruláskor. Gondolom még éppen, hogy beszél. Vagy tud beszélni? Mert akkor lehet egy kísérletet tenni vele, hogy hátha kiderül, hogy mondjuk 'fél' valamitől. A másik meg, hogy ilyenkor miért a nagyanyjához akar menni, téged meg szabályosan elzavar. Van egy ismerősöm, most négy éves kislány, két-három évesen ő is a nagyanyján lógott, a szüleit meg volt, hogy elküldte, hogy a mamát akarja. El lehet képzelni, szarul esett a szülőknek. Mondjuk ez náluk azért volt, mert nagyjából a nagymama fújta az akkori lakásukban a passzátszelet, övé volt a lakás stb, plusz mindent megengedett a leánkának, volt humora a legnagyobb dilijeihez is, a kedvenceivel etette stb. De úgy, mintha versengett volna a szülőkkel, úgyhogy aztán el is költöztek onnan, hogy ne legyen állandó játszmázás a gyerek feje fölött.
2011. jan. 11. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!