Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ehhez az esthez?...

Mit szóltok ehhez az esthez? Ilyenkor hol van a védőnő, és az orvos?

Figyelt kérdés

katt rá: [link]

Üdv:Zsuzska

2009. jan. 30. 15:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen a magyar"struccpolitika"
2009. jan. 30. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem struccpolitika! De azon kívül, hogy jól lehúztál mindenkit, semmit sem tudtál már tenni szegény kisfiúért :( De ha tudsz gyermekbántalmazásról, akkor jelentsd és egy emberként melléd állunk és segítünk, akár tanácsokkal akár mással!
2009. jan. 30. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem akartalak én is leszúrni amiért feltetted, de nem bírom ki egész nap rosszul érzem magam miatta. Ez nem struccpolitika, csak a kisgyerekes anyukákat érzékenyen érinti ez a dolog. Ha tapintatosabb ember lennél, nem tetted volna fel. Bár ezért lepontoznak, de egész délután azon agyaltam mennyire perverz dolog volt ez tőled. Mire számítottál, majd jót csámcsogunk a dolgon? Azt hiszed az emberek nem tudják, hogy létezik erőszak, s annak ennyire szélsőséges megnyilvánulásai is?! Vagy a gyerekednek is megmutatod, nehogy a homokba dugja a fejét???
2009. jan. 30. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is van gyermekem engem mégis az ráz meg,hogy hogyan reagáltok erre!

Gondoljátok,hogy brahiból tette fel ide a hölgy ezt a linket,azért,hogy titeket nagyasszonyokat riogasson?

Úr isten milyen világban élünk?

Jó lenne ha nem őt fikáznátok,hanem azt aki ezt a brutális tettet elkövette!!!

2009. jan. 30. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit utánaolvastam az esetnek, a kérdezőnek írom, hogy hetente 2x járt a családhoz védőnő és egyéb gyermekvédelmis személy, mert szegény rajta volt a veszélyeztetett gyerekek listáján. Ennek ellenére fogalmuk sem volt arról, hogy a brutális pasas ott él a lakásban és elhitték, hogy a súlyos sérülések apró balesetekből, gondatlanságból származnak. Az anyát gyermekbántalmazás gyanújával már többször letartóztatták, a kicsit más rokon/ismerős felügyelete alá helyezték, mégis mindig visszakerült az anyához. Az orvos ellen nyomozás folyik, a védőnőt, stb. felfüggesztették. Szóval az egész sztori az angol rendszer csúfos bukása. Ami számomra elképesztő, hogy a gyilkosok maximum 14 év bört
2009. jan. 30. 23:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Nekem is van 3 hós kisfiam,akit imádok és nálamnál jobban senki nem vágyott babára!De nem fogok itt magyarázkodni!

Annyit meg érdemelt volna ez a kisfiú hogy emlékezünk rá,de hát úgy jobb ha tudomást sem veszünk róla.Már aki...

2009. jan. 31. 07:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, most látom hogy tegnap lemaradt a vége. Annyit akartam írni, hogy max. 14 év börtönt kaphatnak, az anya talán ennyit sem, és ha kijön a börtönből új személyazonosságot és hatósági védelmet kap, merthogy neki emberi jogai vannak. Ezek után no comment... Azóta hosszú beszélgetéseink vannak a férjemmel az európai jogrendszerről. Sajnos nem mintha ez megoldana bármit is :(((
2009. jan. 31. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!