Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ehhez az esthez?...

Mit szóltok ehhez az esthez? Ilyenkor hol van a védőnő, és az orvos?

Figyelt kérdés

katt rá: [link]

Üdv:Zsuzska

2009. jan. 30. 15:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez borzasztó.De hozzáteszem nem kellett volna ezt ide felrakni...
2009. jan. 30. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Szívszorító, nagyon felzaklatott ;( Durván hangzik, de én ezért hoznám vissza a halálbüntetést!!!!

(De tényleg nem idevaló ez a téma)

2009. jan. 30. 15:14
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

Hát ez szörnyű dolog.

De csatlakozom az előttem szólóhoz,miért kellett ezt ide felrakni????

2009. jan. 30. 15:16
 4/17 A kérdező kommentje:

Bocsi nem azért tettem fel,hogy bántsak valakit!Csak nem értem a mai világ,hogy történhet ez meg:((((((((((((

Bocsánat ha meg bántottam valakit!Nem volt szándékos!még 1x elnézést!

2009. jan. 30. 15:23
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Csatlakozom az elottem szolokhoz,az amugyis aggodo kismamaknak nem tesz jot ez az oldal,potyognak a konnyeim,borzaszto,de tenleg nem kellett volna,ezt nem itt kene megvitatnod.
2009. jan. 30. 15:27
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Én vagyok a marha, hogy elolvastam! Kedves Zsuzska! Önnek nincs jobb dolga, mint ilyeneket böngészni a neten! És még mások orra alá is dörgöli :(
2009. jan. 30. 15:39
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Most olvastam, hogy már válaszként is feltette ezt a linket. Gratulálok! Terjessze csak nyugodtan, hátha mégtöbb embert elborzaszt vele!!!
2009. jan. 30. 15:44
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

Szornyu!Csatlakozom az elottem szolokhoz!Nem kellett volna felraknod!A konnyeimtol alig latok,es a szivem majd' megszakad,h hogy nem lehet 1 gyereket szeretni es ki az a vadallat aki kezet emel 1 csoppsegre.

Sikerult teljesen felzaklassal.

7 hetes anyuka

2009. jan. 30. 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Gyönyörű mondhatom!

Mindenki csukja be a szemét és képzeljük magunkat csodaországban ahol nincs erőszak és nincs bűnözés!

Itt jajjogunk,hogy jaj de borzasztó meg hú de kiborultam...

A kisfiúnak nem volt borzasztó?

Ha senki nem hívja föl a figyelmet az ilyen esetekre akkor hogyan védhetnénk meg az ilyen szerencsétlen sorsú gyermekeket?

Hát senki nem képes fölemelni a szavát a védtelenekért?

Mindenki gubózzon csak be azért történhetnek meg ilyen esetek!

Ja a híradót se nézzétek mert ott is szoktak ám ilyeneket mutogatni!

2009. jan. 30. 16:17
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Igen ez szörnyű,és az a legborzasztóbb,hogy ez tényleg nem tünt fel senkinek!Nem hiszem el,hogy senki nem tud tenni az ilyen állatok ellen.Én már találkoztam ezzel,mert sajnos augusztusban meghalt az unokahugom,és rendszeresen gyújtok neki gyertyát.És egyszer végignéztem ezt az oldalt.
2009. jan. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!