A mostani meleget befolyásolják a babád alvását?
Figyelt kérdés
Az én kislányom 6hónapos, de most egy hete alig bir elaludni napközben, ha el is alszik csak egy félórát! Kész vagyok már nagyon és csak keresem az okokat. Az igaz, hogy most jön a 6.foga de a többivel nem volt baj.... most meg. Szép napi rendünk volt 3ször aludt 1órát, most meg össze-vissza ahogy sikerül fél-fél órákat. Megörülök....2011. jan. 10. 08:41
1/9 anonim válasza:
Szia.Mi 7 hósak leszünk,de nálunk is ugyanez a helyzet mióta a melegfront van.Álmos,de nem hajlandó aludni.Megőrülök.:)
2/9 anonim válasza:
22 hónaposom meg egyfolytában alszik.
3/9 anonim válasza:
Másfél éves a kisfiam, 5 napja este 10 után alszik el!! Kész téboly!! :) A barátnőm kislánya is 11 kor még fenn van, ő 10 hós.
4/9 anonim válasza:
csatlakozom az elöttem szólókhoz...10 hós kisfiam totál meg van őrülve...sztem mindenki tudja mire gondolok...kivagyok totál...
5/9 anonim válasza:
előző vagyok:mellesleg ehhez hozzájárul az is hogy nekem 3 napja szétesik a fejem...ő meg vinnyog folyamatosan...:)
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom, szintén nappal semmi alvás, este fürdés előtt majd el alszik, aztán kipattan a szeme, volt, hogy 10-kor még csak karattyolt. Nappal nyűgi, viszont neki már 5. napja este enyhe hőemelkedése van, és tegnap óta lazább a széklete is, úgyhogy én fogra gyanakszom. De a front valószínű csak hab a tortán.
7/9 anonim válasza:
Szia, mi is 6 hósak vagyunk, ugyanez a helyzet nálunk is. Eddig aludt szépen 3x fél órát délután most meg egyszer alszik és aztán kész, látom, hogy fárad de nem tud elaludni. Kicsit korábban fürdetjük. Szerencsére az éjszakájába nem szólt bele az időjárás. Majd csak túl jutunk ezeken a napokon is. Kitartás
8/9 anonim válasza:
én is csatlakozom.eddig nagyon jó alvó 16 hónapos fiam alig akar elaludni.ha már elalszik nincs gond,de pár napja este tízkor aludt el,erre még nem volt példa,minden este pontban nyolckor elalszik nagyon régóta.Nappal is kínlódunk,bár ma nagyon hamar elaludt,de tegnap nem akart,két órát próbáltam lefektetni,de nem ment.
9/9 anonim válasza:
A kérdés kiírója vagyok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!