Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki vasalja a babaruhákat?

Mindenki vasalja a babaruhákat?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
én is 40 fokon mosok és nem vasalom a ruháit.2 hónapos a fiam és semmi baja
2009. jan. 30. 10:28
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Na akkor én is egy "csodabogár" leszek, mert én is szeretek vasalni :) Mondjuk már nem vasalok, mert mondta a védőnő , hogy ha nem akarom, akkor ugyan nem muszáj már, én meg kihasználom a fennmaradó időt tanulásra, de szerettem amikor még vasalni kellett.
2009. jan. 30. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
10.hozzászóló(már ha jól számoltam)!Jó pénzért...;)
2009. jan. 30. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Ha textilpelusonként számolnád fel a díjat, hamar meggazdagodnál belőlem. :)

Bukós a babám, 2 naponta megy a mosógép.

2009. jan. 30. 21:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Lányomnál mindent vasaltam úgy 6 hónapos koráig, utána csak a textil pelust. Most a fiamnál semmit nem vasalok.

A gyerekek ruháit ugyan külön mosom, 90°on és minőségi mosóporral és öblítővel. Egyik gyerekemnek sincs semmi baja a bőrének. Sőt, szerintem a fiamnak szebb is mint a lányomnak volt.

Amúgy én sem vasalom a ruháinkat, és mi sem járunk rongyosan. Nagy időt fektetek a teregetésre.

2009. ápr. 10. 11:13
 16/16 anonim válasza:

Az én gyerekeim már 3 és 5 évesek de még mindig kivasalom az összes ruhájukat. Gyűrött ruhában sosem tudnám őket sehova sem elengedni.

Az újszülött holmikat az első 6 hétben mostam csak külön. Utána egyben, persze nem a fehérneműkkel meg a zoknikkal, hanem egyéb ruhadarabokkal együtt.

Szerintem azért fontos a vasalás. Akármilyen jó a mai mosógép és mosószer baktériumok igenis maradhatnak, főleg egy sima 30-40 fokos mosás után.

2009. dec. 3. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!