Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? 6 hónapos lányom...

Mi lehet ez? 6 hónapos lányom jobb mellében egy borsónyi kemény csomót érzékelek. Pár napja vettem észre.

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom.Én nem várnék vele tovább!szerintem jobb ha mielőbb dokihoz viszed!Ő biztosan megmondja.
2011. jan. 8. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatod??

Akkor a te hormonjaid okozzák. A fiamnál is hónapokig volt egy kis csomó a bal cicijében, aztán, hogy rendesen elkezdtük a hozzátáplálást, szépen lassan elmúlt. Ha nem szoptatod, akkor más miatt van.

2011. jan. 8. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp orvoshoz vinném!!
2011. jan. 8. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen szoptatom. Gondoltam én is a hormonokra, de ez a csomó nagyon kemény. Mindenképpen elviszem orvoshoz, de csak jövő héten tudom.

2011. jan. 8. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
A fiamnak is kemény csomója volt, de eloszlott végül. Rendesen ki lehetett tapintani.
2011. jan. 8. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd csak meg az orvost! Náluk mindkettő melle alatt volt csomó,hormonok miatt. Később 3 cm vel arrébb is lett egy, azóta figyeljük, az orvos szerint zsírcsomó és sokat csökkent, borsónyi volt, nagyon megijedtünk.
2011. jan. 8. 23:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

2 napja voltunk orvosnál, aki a biztonság kedvéért tovább küldött a sebészetre minket. Szerencsére mindkét orvos alapos. 99,9%-ék, hogy a hormonok miatt vannak a csomók a melleiben, de a biztonság kedvéért 2 hónap múlva vissza kell menni.

Köszönöm még1x mindenkinek a válaszát!

2011. jan. 13. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!