Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ihat a babó szénsavasat?

Mikortól ihat a babó szénsavasat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kérdező üdítőt írt, gondolom az nem víz.

Szóval. Én nem adnék, ha én innék szénsavas üdítőt, csak azért, mert nézi.

Az én fiam 15 hónapos, az apjának a szájától elhúzza a sörös üveget, és húzza a saját szájához, de azt sem kap. :D Ilyenkor a poharába öntünk vizet, és azt issza. Cukros üdítőt meg szerencsére mi sem isszuk, úgyhogy az nálunk nem kísértés. :D

Kíváncsiak, hogy mi mit iszunk, azért mutogatják, meg "kérik".

2011. jan. 7. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért ' 7 és18 év között: 240-360 milliliter naponta' ez jó vicc. (linkelt cikkből)

Vajon egy 16 évesnek hol tud a szülő határt szabni az üdítőfogyasztásában? :)

Bocs, hogy off, de kíváncsiságból elolvastam, és ez megragadott.

2011. jan. 7. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy mikortól ihat egy kisgyerek ilyet, az szülői döntés. De általában a pici gyerekek nem is nagyon szeretik és sokat inni nem is tudnak. Ők úgy fogalmaznak, hogy "csíp". :)
2011. jan. 7. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:

én még arra gondoltam, hogy a szénsav bánthatná a pocakját.

a kérdésedre sajnos nem tudom a választ, én nem adok 13 hónaposomnak, én is teát iszok mindig így kísértés sincs :)

2011. jan. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!