A 16 hónapos kislányomnak ki van cserepesedve a szája, van van valami ami "házilag" jó rá?
Figyelt kérdés
Ha nincs az sem baj,akkor írnátok nekem mit érdemes rá venni?(persze amit nem baj ha le fog nyalni)
lőre is köszönöm a válaszokat/segítséget.
2011. jan. 7. 16:25
1/5 anonim válasza:
Ami abszolút nem árt, sőt a méz. Kend be neki a száját vele, és próbálja meg nem rögtön lenyalni, de ha megteszi, akkor sincs semmi baj. :)
2/5 anonim válasza:
mez,apolja es puhitja az ajkakat es megvedi a kiszaradastol.
Aztan majd gyozd kenegetni :)
3/5 anonim válasza:
Lehet buta kérdés, de iszik eleget? Nem csak kevés a folyadékbevitele?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos és gyors válaszokat.Méz mondjuk most nincs itthon de venni fogok holnap és ki is próbálom.
Utolsó válaszolónak:iszik eleget,sőt néha még én sokallom amennyit iszik. Eleinte én is azt hittem(amint láttam milyen a szája adtam neki inni,de 2 perc múlva ismét olyan lett,így nem az van a dologban)
2011. jan. 7. 16:53
5/5 anonim válasza:
A méz rontja a fogakat. Én a gyógyszertári szőlőzsírt ajánlom, az nem káros és nem árt a fogaknak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!