Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tanálcsoltok? Ti el...

Mit tanálcsoltok? Ti el vinnétek a 9 hetes babátok Neurologushoz mert nem akkor követi a tárgyakat amikor a doktornéni akarja? . Ezt nem Három hónapos körül kellene tudnia?

Figyelt kérdés

Doktornéni küldene bennünket oda. Teljesen be paráztatott.

Az érdekes meg az hogy itthon meg mindent figyel . Jo a hangomra nem mindig figyel oda.

2011. jan. 7. 09:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 9.50-es vagyok (azt hiszem, akkor írtam, bocsi, ha mégsem) a kisfiam 5 hónapos volt 1-én. Már egyedül ül, játszik ügyesen, a védőnő szerint messze meghaladja fejlettségben a kortársait. De ha olyasmit mutogatok neki, ami őt egyáltalán nem érdekli, ő sem figyeli. Ha soha semmit nem követne a babód, akkor esetleg lenne okod aggódni, de nehogy már elvárjuk, hogy mindenre odafigyeljen, főleg egy idegen orvos által, idegen helyen mutogatott, számára érdektelen dologra!

Abban igazad lehet, hogy nem mer kockáztatni, mert nem vette észre a tüdőgyuszit és most inkább túlbuzog, na de én egy olyan dokihoz soha többé nem vinném a gyerekemet, aki egyértelműen szörcsögő gyerekre csak legyint... Szóval szerintem kár a neurológushoz rohangálni, viszont ideje másik gyerekorvost keresni.

Minden jót nektek!

2011. jan. 7. 11:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Jövő hét keddre kaptunk egy másik gyerek orvoshoz idő pontot a magánrendelésére.
2011. jan. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!