Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a fülhőmérőr...

Mi a véleményetek a fülhőmérőről? Lehet vele pontos értéket kapni egy 7hós babánál? Én eddig mindig eltérő értékeket kaptam. Vagy csak rosszul csinálom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 07:30
 1/2 anonim ***** válasza:

volt régen a kismamában egy cikk az összes létező hőmérőről erre irták azt hogy a legmegbizhatatlanabb.

persze nem ezért nem ilyet vettünk elég drága is. Jó a sima flexibilis végü digitális én szineset vettem a dm-ben egy ezres volt.

a célnak tökéletes!

2011. jan. 7. 07:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam venni, aztán lebeszéltek róla, mert pontatlan. Sima digitálisat vettünk patikában mi is kábé egy ezresért. Szerintem add el, és vegyél egy ilyet. (Nekem azért jött jól, hogy nem flexibilis fejűt vettem, mert párszor rá kellett segítenünk a kakira - na ez a flexibilis fejűvel nem sikerült volna.)
2011. jan. 7. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!