1/6 anonim válasza:
az hogy össze vissza mér.nem jók a fülhőmérők,nem pontosak.Én lecseréltem inkább egy infrás homlokmérőre,ez jobban bevált.
2/6 anonim válasza:
otthonra?
minek 10.000.-os ???
nekünk van egy homloktapaszos -nem 1x használatos- ha filing van hogy tán lázasak vagyunk odacupp és fél fokot levon ha a tizedek is kellenek eddig higanyossal mértük de a férjem pont tegnap törte össze igy már csak sima digiset - 1000.-ft-osat veszünk majd -egyszer- ....
3/6 anonim válasza:
ezt a típust nem ismerem, de nekünk vivamax van, az is infrás, és a homlokon is használható. meg vagyunk vele elégedve, és, ha jól látom a linkelt oldalon, olcsóbb is :-)
4/6 A kérdező kommentje:
nem az ár volt a kérdésem.sokkal olcsóbban venném ezt a típust.A típusról kérdeztem...!
2010. júl. 22. 14:25
5/6 anonim válasza:
Ne vegyél fülhőmérőt! Én eü-ben dolgozom mi sem használjuk már. A betegek szerették, mert soha "senki nem volt lázas". Nagyon pontatlanul mérnek. A 39 fokos lázat fülhőmérő csak hőemelkedésnek méri.
6/6 anonim válasza:
Nekünk ugyanez van.
Amíg kicsi a baba, ne használj ilyet. Inkább 3 éves kor felett ajánlják, mert akkor már nem annyira szűk a hallójárat.
Én mindig ezzel mértem először, és utána a biztonság kedvéért rámértem még higanyossal (vagyis amiben már nem Hg van). Mit ne mondjak, voltak különbségek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!