Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől szuszoghat a kislányom?...

Mitől szuszoghat a kislányom? Nem náthás meg semmi, csak nagyon szuszog,20 hós. Szerintetek nézzesem meg orvossal?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az orrmandulája nagyobb a kelleténél, és azért szuszog. Szerintem egy fül-orr gégésszel megnézetheted, és kiderül.
2011. jan. 6. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem szuszogott, és most szuszog akkor bizony lehet, hogy náthás lesz. Egyszer jártunk mi is így (nálunk alvás közben szuszogott, bár nem írtad, hogy ébren vagy álmában). Azt hittem, hogy most kezd mélyebben aludni. Pár nap múlva (talán egy hét is volt) elkezdett köhögni. Elvittem a gyerekorvoshoz, mire mondta, hogy meg van fázva. Kérdeztem, hogy hogyhogy rögtön köhög és alig folyik az orra. Mondta, hogy vannak esetek, mikor az orr váladéka befele távozik, azért nem vettem észre. Említettem a szuszogást és bizony mondta, hogy az is azért lehetett.
2011. jan. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!