Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok konkrét ötleteket,...

Adnátok konkrét ötleteket, mivel lehet kifárasztani 1 év körüli kisfiút annyira, hogy ahogy beteszem a kiságyba, lecsukódjon a szeme?

Figyelt kérdés
Nem alszik, hullafáradt vagyok, mire elaltatom.
2011. jan. 6. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok séta,mozgás a szabad levegőn.De egy kis idő kell,hogy elaludjon.
2011. jan. 6. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de a kis idő, amit említettél, nem 2,5 óra! Egyébként tegnap este ügyesen elaludt, de előtte 1 órát, azelőtt este pedig 2,5 (!) órát altattuk a férjemmel.
2011. jan. 7. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
szia,nekem is 1 éves a kisfiam és az alvással nekem is akadt gondom.mikor fürdeted?és hogyan van neki az alvási szokása amugy?mertettöl függ minden tutira.az én kicsim délben alszik 3 órát kb,utána álmos már délutánra este felé de nem hagyom már aludni,kiviszem a levegöre,és 8 körül fürdik.utána még kis játszás,és alvás.ez 9 fél 10 általában.nálatok hogy van??
2011. jan. 10. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:

szia! Korán kel, 7-8-8.30 körül, ezért kétszer alszik napközben. Egyszer 11-12 óra körül, egyszer pedig du. 4-5-6 óra körül. De du-ra mindenképpen kifárad nagyon, így, ha 5 óráig nem tudom letenni, muszáj 6-kor letegyem egy órára, mert egyszerűen hullafáradt lesz. Ha 4-5 körül alszik du., akkor este 8 körül fürdik, utána vacsi, nyöszörög, hogy álmos, leteszem, erre nagyon éber lesz, és kínlódás elaltatni. Ugyanez a helyzet, ha később fürdik. Ha 6-kor teszem le, akkor 7-ig alszik, 9-kor fürdés, 9.30 körül leteszem és még egy órát keljfeljanicst játszunk:S: ő felül, én visszanyomom.

Du. 6 órakor mégsem tehetem le éjszakára aludni!

2011. jan. 12. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!